O πελάτης ήταν ο δολοφόνος του οδηγού ταξί στον Ασπρόπυργο

O πελάτης ήταν ο δολοφόνος του οδηγού ταξί στον Ασπρόπυργο

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενας Πακιστανός, ονόματι Μοχάμεντ Αλι, αγνώστων λοιπών στοιχείων, είναι, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συλλέξει η αστυνομία, ο δράστης της αποτρόπαιης ανθρωποκτονίας του 42χρονου Νικόλαου Γιαλοψού, οδηγού ταξί.

Το πτώμα του άτυχου άνδρα βρέθηκε κατακρεουργημένο χθες, λίγο μετά τις 8.00 π.μ., στη θέση «Ψάρι» Ασπροπύργου. Εφερε πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι στο κεφάλι, στο στήθος, στην κοιλιακή χώρα και αμυντικά τραύματα στα χέρια, τα οποία, σύμφωνα με τους αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, προήλθαν όταν προσπάθησε να αποκρούσει την επίθεση του δράστη.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε η αστυνομία, ο Πακιστανός επιβιβάσθηκε στο ταξί και ζήτησε από τον οδηγό να τον μεταφέρει κάπου, έχοντας εξαρχής στο μυαλό του τη ληστεία. Οταν έφθασαν στην ερημική περιοχή του Ασπροπύργου, επιτέθηκε με το μαχαίρι στον οδηγό και του κατάφερε μεγάλο αριθμό χτυπημάτων, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να χάσει τη ζωή του. Στη συνέχεια, εγκατέλειψε το πτώμα εκεί και απομακρύνθηκε, οδηγώντας το ταξί. Δεν πήγε όμως πολύ μακριά. Ενώ εκινείτο στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου, στο ύψος της Χαλυβουργικής έχασε τον έλεγχο του οχήματος και προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες. Σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο KAT, όπου και νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με την αστυνομία, μέσα στο ταξί βρέθηκε το μαχαίρι με το οποίο δολοφονήθηκε ο Γιαλοψός. Μέχρι αργά χθες ο Πακιστανός δεν είχε συνέλθει και οι αστυνομικοί δεν του είχαν πάρει κατάθεση. Οπως έγινε γνωστό, ο οδηγός του ταξί είχε μαζί του αρκετά χρήματα, καθώς λίγο πριν από τη μοιραία κούρσα είχε δανεισθεί σημαντικό ποσό, προκειμένου να φτιάξει τον τάφο του γιου του, ο οποίος προ μερικών εβδομάδων είχε χάσει τη ζωή του ενώ βρισκόταν σε διακοπές.

Σε ένδειξη συμπαράστασης προς την οικογένεια του θύματος το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής ανακοίνωσε πεντάωρη στάση εργασίας από τις 3.00 μ.μ. έως τις 8.00 μ.μ. σήμερα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή