O πονηρός λογιστής και το «λάδωμα» εφοριακού

O πονηρός λογιστής και το «λάδωμα» εφοριακού

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Παρά τα μέτρα για την πάταξη της διαφθοράς, το «φακελάκι» προς γρήγορη διεκπεραίωση υποθέσεων ή «κουκούλωμα» παραβάσεων στο Δημόσιο εξακολουθεί να υφίσταται, όπως αποδεικνύει και η ιστορία ενός λογιστή και μιας εφοριακού της Δ΄ ΔΟΥ, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Εκεί, όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, ο 27χρονος λογιστής Π.Κ. περίμενε τον αρχιτέκτονα πελάτη του M.A. 51 ετών, Ιρανό υπήκοο για να του φέρει τα χρήματα τα οποία θα έδινε σε εφοριακό υπάλληλο για να διεκπεραιώσει φορολογική του υπόθεση που εκκρεμούσε. Σύμφωνα με την καταγγελία του Ιρανού, ο λογιστής του είχε ζητήσει 1.500 ευρώ για το «λάδωμα» της υπαλλήλου M.E. 50 ετών.

Ο Ιρανός αρχιτέκτονας συμφώνησε και παράλληλα ενημέρωσε την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, άνδρες της οποίας προσημείωσαν τα χαρτονομίσματα των 50 ευρώ που θα έδινε στην υπάλληλο. Στην είσοδο της Δ΄ ΔΟΥ, στην οδό Ιπποδρομίου, ο Ιρανός παρέδωσε στον λογιστή το ποσό. O 27χρονος λογιστής πήγε στο γραφείο της υπαλλήλου και της έδωσε 880 ευρώ, αλλά σε διαφορετικά χαρτονομίσματα από τα προσημειωμένα, λαμβάνοντας προληπτικά τα μέτρα του. Οι αστυνομικοί πάντως επενέβησαν και τους συνέλαβαν βρίσκοντας τα προσημειωμένα στην κατοχή του λογιστή και τα 880 ευρώ στην κατοχή της εφοριακού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή