Σκότωσε για τα μάτια της πρώην συζύγου

Σκότωσε για τα μάτια της πρώην συζύγου

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εγκλημα με κίνητρο τη ζήλεια χθες στο Αιγάλεω, με θύμα τον 50χρονο κωφάλαλο Δημήτρη Μουστουκλή, ο οποίος στις 3.30 π.μ. βρέθηκε δολοφονημένος στην αυλή του σπιτιού του, στην οδό Φιλαδελφείας 74. Δράστης είναι ο επίσης κωφάλαλος Σάββας Γεροντίδης, 44 ετών, ο οποίος ήταν στο παρελθόν παντρεμένος με τη φίλη του θύματος. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο Γεροντίδης πυροβόλησε και σκότωσε τον Μουστουκλή την ώρα που αυτός επέστρεφε από βραδινή έξοδο μαζί με τη φίλη του. Εξηγώντας στους αστυνομικούς, η γυναίκα, που είναι και αυτή κωφάλαλη, ανέφερε ότι πριν δεχθούν επίθεση είχαν πάει σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης και είχαν επιστρέψει λίγα λεπτά νωρίτερα. Εξάλλου, στην κατάθεσή της υποστήριξε ότι ήταν παρούσα στο συμβάν, αναγνώρισε στο πρόσωπο του δράστη τον πρώην σύζυγό της, αλλά ξαφνιάστηκε και δεν κατόρθωσε να μεσολαβήσει ώστε να αποτρέψει το κακό.

Ο Γεροντίδης εντοπίστηκε τέσσερις ώρες μετά το συμβάν στο σπίτι της πρώην συζύγου του, έχοντας καταπιεί μεγάλη ποσότητα υπνωτικών χαπιών, προσπαθώντας μάλλον να δώσει τέλος στη ζωή του.

Στον ίδιο χώρο βρέθηκε ένα περίστροφο με το οποίο πιθανότατα πυροβόλησε το θύμα, πέντε κάλυκες φυσιγγίων και ένα αεροβόλο πιστόλι. Οι αστυνομικοί μετέφεραν τον δράστη στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενος εκτός κινδύνου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή