Πήγαιναν για την κηδεία, έκλαψαν από χαρά

Πήγαιναν για την κηδεία, έκλαψαν από χαρά

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ώρα που ετοιμάζονταν για κηδεία, έβαλαν τα κλάματα από χαρά, επιβεβαιώνοντας ότι σε αυτή τη ζωή τίποτα δεν είναι σίγουρο. Ούτε και αυτός ο θάνατος… Και για να γίνουμε πιο σαφείς:

Απερίγραπτη χαρά ανέμενε τους συγγενείς ηλικιωμένης μοναχής, οι οποίοι, ενώ αρχικά είχαν πληροφορηθεί το θάνατό της και κατευθύνονταν στο νοσοκομείο για να παραλάβουν τη σορό, ενημερώθηκαν ότι η συγγενής τους είχε επανέλθει στη ζωή και νοσηλευόταν στο αιματολογικό τμήμα του νοσοκομείου.

Παραπληροφόρηση

Ο λόγος για μοναχή από το μοναστήρι της Αγίας Ειρήνης στον Κρούσωνα Ηρακλείου, η οποία, ενώ νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, έχασε τις αισθήσεις της και σε «πρώτη ανάγνωση» οι γιατροί αποφάνθηκαν: είναι νεκρή.

Στο χρόνο που μεσολάβησε, η είδηση του θανάτου έφτασε στο μοναστήρι της Αγίας Ειρήνης αλλά και στους συγγενείς της που ντύθηκαν στα μαύρα, αφού πρώτα ειδοποίησαν και το γραφείο τελετών για την προετοιμασία και την τέλεση της νεκρώσιμης ακολουθίας.

Οταν όμως υπάλληλος από το γραφείο τελετών έφτασε στο νοσοκομείο για να παραλάβει τη σορό, ενημερώθηκε από τους γιατρούς ότι η μοναχή ήταν (τελικώς…) ζωντανή και βρισκόταν στο αιματολογικό τμήμα του νοσοκομείου.

Κλάματα και γέλια…

Οι συγγενείς που περίμεναν συντετριμμένοι, στην αρχή δεν πίστεψαν, μετά το συνειδητοποίησαν και αυθόρμητα έβαλαν τα κλάματα από χαρά, για να ακολουθήσουν και γέλια… Πού διάθεση για απόδοση ευθυνών όσο αφορά στην «παραπληροφόρηση»…

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ηλικιωμένη ήταν νεφροπαθής και λίγο μετά το τέλος της κυριακάτικης λειτουργίας αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου δέχθηκεΣ τις φροντίδες του ιατρικού προσωπικού.

Το πρωί της Δευτέρας, για άγνωστη αιτία η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε και επήλθε το «μοιραίο», που τελικά αποδείχθηκε πως ήταν μια σύντομη γνωριμία με το θάνατο. Κάποιοι μίλησαν για θαύμα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή