Ρεζέρβες «ασήκωτες» από το χασίς

Ρεζέρβες «ασήκωτες» από το χασίς

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στα ίχνη διεθνούς κυκλώματος εμπορίας ναρκωτικών βρίσκονται οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής έπειτα από τον εντοπισμό χθες δύο φορτηγών αυτοκινήτων, τα οποία χρησιμοποιούνταν για μεταφορά ναρκωτικών. Τα φορτηγά, προερχόμενα από την Αλβανία, ακινητοποιήθηκαν για έλεγχο από συνοριοφύλακες και αστυνομικούς των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ) στην περιοχή της Μάνδρας. Επειτα από έλεγχο διαπιστώθηκε ότι το ένα τουλάχιστον μετέφερε χασίς. Ειδικότερα, οι ρεζέρβες του οχήματος ήταν γεμάτες με χασίς, συνολικού βάρους άνω των 100 κιλών. Τα οχήματα μεταφέρθηκαν στις εγκαταστάσεις της αστυνομίας στην Αμυγδαλέζα και ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική, προκειμένου να κοπούν τα λάστιχα από τις ρεζέρβες και να αφαιρεθούν τα ναρκωτικά.

Ο έλεγχος συνεχιζόταν έως αργά χθες, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπήρχαν και άλλες κρύπτες στα φορτηγά. Παράλληλα, ετέθησαν υπό κράτηση οι δύο Αλβανοί οδηγοί των οχημάτων.

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας εκτιμούν ότι πιθανότατα πρόκειται για μέλη μεγάλης σπείρας στην οποία δεν αποκλείεται να εμπλέκονται και Ελληνες, που χρησιμοποιεί φορτηγά διεθνών μεταφορών για να διακινεί ναρκωτικά σε ειδικές κρύπτες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή