Νεκρός ο παρ’ ολίγον αδελφοκτόνος

Νεκρός ο παρ’ ολίγον αδελφοκτόνος

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι οικονομικές διαφορές που υπήρχαν ανάμεσα στους αδελφούς Γιάννη και Αργύρη Μηλόπουλο, εμπόρους υποδημάτων στον Πειραιά, έφεραν τον πρώτο εκτός εαυτού αφού επιχείρησε να τις επιλύσει με ένα μαχαίρι…

Τα δύο αδέλφια, χθες το μεσημέρι, βρέθηκαν στο διαμέρισμα του Αργύρη Μηλόπουλου που βρίσκεται στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας στη συμβολή των οδών Ακτή Κουντουριώτου και Μεσσηνίας στην Καστέλλα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα δύο αδέλφια άρχισαν να διαπληκτίζονται έντονα και ο 50χρονος πήρε ένα μαχαίρι και χτύπησε στον τράχηλο τον κατά δύο έτη μικρότερο αδελφό του Αργύρη, τραυματίζοντάς τον σοβαρά. Στη συνέχεια, πάντοτε με τις πρώτες πληροφορίες, μόλις συνειδητοποίησε την πράξη του, «πήδηξε» από το μπαλκόνι του διαμερίσματος στο κενό, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί σοβαρά και λίγη ώρα αργότερα να ξεψυχήσει.

Αμέσως στην περιοχή έσπευσαν ασθενοφόρα του EKAB, καθώς και άνδρες της Αμεσης Δράσης που βρήκαν μέσα στο διαμέρισμα τον 23χρονο Βασίλη Μηλόπουλο, γιο του 48χρονου, τον οποίο οδήγησαν στο τμήμα όπου κατέθετε έως αργά χθες το βράδυ. Από την αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζονται όλες οι πιθανές εκδοχές που οδήγησαν στην οικογενειακή τραγωδία. Μάλιστα, εξετάζεται και το ενδεχόμενο ο 23χρονος, κάτω από τη συναισθηματική φόρτιση που ένιωσε όταν είδε τον θείο του να χτυπάει με μαχαίρι τον πατέρα του, να προσπάθησε να αντιδράσει, να διαπληκτίσθηκε και αυτός μαζί του… O Αργύρης Μηλόπουλος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο της Νίκαιας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή