Υπάλληλοι της O.A. έκλεψαν Τούρκο

Υπάλληλοι της O.A. έκλεψαν Τούρκο

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τις αποσκευές του ελαφρύτερες κατά… 22.000 ευρώ έφθασε στην Κωνσταντινούπολη ο 27χρονος Τούρκος Γκοσκούν Αλί, ο οποίος αναχώρησε το πρωί της περασμένης Τρίτης από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Πριν επιβιβασθεί στην πτήση της Ολυμπιακής ο 27χρονος παρέδωσε μία αποσκευή, μέσα στην οποία είχε τοποθετήσει, μεταξύ άλλων, το συγκεκριμένο χρηματικό ποσό.

Οταν έφθασε στον προορισμό του διαπίστωσε ότι τα χρήματα έλειπαν από τη βαλίτσα, η οποία είχε παραβιασθεί. Δίχως να χάσει χρόνο, επιβιβάσθηκε στην πρώτη πτήση για Αθήνα, όπου έφθασε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης προς Τετάρτη. Κατήγγειλε το συμβάν στο Τμήμα Ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αερολιμένα, που ανέλαβε άμεσα να διερευνήσει την καταγγελία. Επειτα από συντονισμένη έρευνα διαπιστώθηκε ότι τα χρήματα είχαν αφαιρέσει δύο υπάλληλοι της Ολυμπιακής Αεροπορίας, που είναι επιφορτισμένοι με τη μεταφορά αποσκευών. Μάλιστα, στην κατοχή τους (τα ονόματά τους δεν ανακοινώθηκαν) βρέθηκαν τα χρήματα, τα οποία αποδόθηκαν στον παθόντα. Οι δράστες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή