Γέφυρα Σταυρού: κατεδαφίζεται σήμερα το βράδυ

Γέφυρα Σταυρού: κατεδαφίζεται σήμερα το βράδυ

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παρελθόν θα αποτελεί από σήμερα το βράδυ η γέφυρα του Σταυρού, τα έργα κατεδάφισης της οποίας ξεκινούν στις 9 μ.μ. Στο πλαίσιο των έργων κατεδάφισης της γέφυρας, το ΥΠΕΧΩΔΕ ανακοινώνει ότι στην περιοχή του κόμβου του Σταυρού θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές αλλαγές οι οποίες θα διαρκέσουν περίπου δυόμισι μήνες.

Αρχικά, διακόπτεται η έξοδος της λεωφόρου Λαυρίου στον Σταυρό, ενώ η κυκλοφορία των I.X. και λεωφορείων θα γίνεται μέσω παράκαμψης από την οδό Κυκλάδων η οποία καταλήγει στη λεωφόρο Μαραθώνος.

Η οδός Κλεισθένους, που μονοδρομείται στο τελευταίο τμήμα της προς τη λεωφόρο Μεσογείων, θα προσεγγίζεται από τη λεωφόρο Μαραθώνος μέσω των οδών Μακρυγιάννη και Μιαούλη στον Γέρακα.

Τέλος, απαγορεύεται η αριστερή στροφή από τη λεωφόρο Μεσογείων προς την οδό Κλεισθένους και η αριστερή στροφή από τη λεωφόρο Μαραθώνος προς τη λεωφόρο Λαυρίου.

Στη θέση της γέφυρας κατασκευάζεται έργο σε τρία επίπεδα, μετά την ολοκλήρωση του οποίου η λεωφόρος Μαραθώνος θα έχει υπογειοποιηθεί και θα διέρχεται με ελεύθερη ροή από την περιοχή του κόμβου με δύο λωρίδες για κάθε κατεύθυνση, ενώ στο επίπεδο του εδάφους θα εξυπηρετούνται η λεωφόρος Λαυρίου και οι παράπλευρες οδοί της λεωφόρου Μεσογείων και Μαραθώνος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή