Λήστευε τους επίδοξους μνηστήρες

Λήστευε τους επίδοξους μνηστήρες

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επειτα από αναζήτηση εβδομάδων εντοπίσθηκε τελικά χθες από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής η «γυναίκα – αράχνη», που εξαπατούσε μοναχικούς μεσήλικες ή ηλικιωμένους άνδρες, και αφού τους αναισθητοποιούσε με τη βοήθεια υπνωτικών, άδειαζε τα σπίτια τους. Πρόκειται, σύμφωνα με την Αστυνομία, για την 54χρονη Γεωργία Αλεξανδρή, ζωγράφο στο επάγγελμα.

Οπως έγινε γνωστό, η 54χρονη «ψάρευε» τα θύματά της από τις μικρές αγγελίες για γνωριμίες, που δημοσιεύονται σε εφημερίδες. Επικοινωνούσε με τους ενδιαφερόμενους για γνωριμία σοβαρής κυρίας, τους συστηνόταν με ψευδώνυμο και συμφωνούσε να τους επισκεφθεί στα σπίτια τους. Την ώρα της συνάντησης, εμφανιζόταν, κρατώντας ένα κουτί με γλυκά. Στη διάρκεια της συνάντησης έπειθε τον εκάστοτε ενδιαφερόμενο να καταναλώσει ένα ή περισσότερα από τα γλυκά. Λεπτομέρεια που δεν γνώριζαν τα θύματά της ήταν ότι είχε προηγουμένως εμποτίσει τα γλυκά με κάποια αναισθητική χημική ουσία. Ετσι, λίγο αργότερα τα θύματά της έχαναν τις αισθήσεις τους. Ανενόχλητη εκείνη έψαχνε τα σπίτια και αφαιρούσε χρήματα, τιμαλφή, άλλα αντικείμενα αξίας, ακόμη και ρούχα.

Το τελευταίο διάστημα έγιναν στην Αστυνομία πολλές καταγγελίες από άνδρες που είχαν εξαπατηθεί με τον τρόπο αυτό. Τελικά, χθες το πρωί εντοπίσθηκε η 54χρονη και αναγνωρίσθηκε ανεπιφύλακτα από οκτώ παθόντες, που εκλήθησαν στην Αστυνομία. Στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 24 χάπια Vulbegal και 26 χάπια Lexotanil, καθώς και διάφορα αντικείμενα που είχε αφαιρέσει από τις οικίες των θυμάτων. H έρευνα συνεχίζεται, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν η συλληφθείσα έχει διαπράξει παρόμοιες πράξεις και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, όπου υπάρχουν ανάλογες καταγγελίες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή