Το εμφιαλωμένο νερό κερδίζει αλματωδώς έδαφος από το ευλογημένο νεράκι της βρύσης, εδραιώνοντας την κυριαρχία του παντού, όχι μόνο σε άνυδρα τουριστικά νησιά το καλοκαίρι, αλλά και σε σπίτια, γραφεία, εστιατόρια, όλο το χρόνο.
Μέσα σε 20 χρόνια η παραγωγή του αυξήθηκε κατά 1.500%, παρά το γεγονός ότι είναι πανάκριβο (πουλιέται χίλιες φορές ακριβότερα από το νερό δικτύου) και αμφίβολης ποιότητας – τα χλωρικά και βρωμικά ιόντα που περιέχει είναι πολύ επικίνδυνα για την υγεία.