ΣΥΝΤΟΜΑ

2' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

Στα ίχνη κυκλώματος πιθανόν με διεθνή δράση

Στα ίχνη διεθνούς κυκλώματος κλοπής πολυτελών αυτοκινήτων βρίσκεται για άλλη μία φορά η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης μετά τη χθεσινή σύλληψη ιδιοκτήτη μάντρας ανταλλακτικών, στην Τούμπα Θεσσαλονίκης.

Στη μάντρα βρέθηκαν κινητήρες και ανταλλακτικά αυτοκινήτων τα οποία έφεραν αλλοιωμένους αριθμούς σειράς τα οποία προέρχονται από συνολικά δεκατρία κλεμμένα αυτοκίνητα, τα οποία είχαν κλαπεί από τον Φεβρουάριο 2002 μέχρι τον Μάρτιο 2003, κυρίως από την Ολλανδία και τη γειτονική Ιταλία. Αγνωστος παραμένει ο τρόπος με τον οποίο γινόταν η διακίνηση και η εισαγωγή των οχημάτων. Οι ελληνικές αρχές βρίσκονται σε στενή συνεργασία με αυτές της Ολλανδίας και της Ιταλίας.

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΥΓΓΡΟΣ»

ΕΔΕ για τα αλλοιωμένα τρόφιμα

Ενορκη Διοικητική Εξέταση διέταξε η διοίκηση του νοσοκομείου «Ανδρέας Συγγρός» με αφορμή τον εντοπισμό μεγάλης ποσότητας αλλοιωμένων τροφίμων στις αποθήκες του νοσοκομείου, αλλά και έκθεση της Νομαρχίας Αθηνών σύμφωνα με την οποία στα μαγειρεία του νοσοκομείου επικρατούν απαράδεκτες συνθήκες υγιεινής. Πάντως, σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης, η αλλοίωση των τροφίμων οφείλεται σε επανειλημμένες διακοπές ρεύματος που έγιναν στις 5 και 6 Ιουλίου. Τα χαλασμένα τρόφιμα εντόπισαν οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου, οι οποίοι ειδοποίησαν την αρμόδια διεύθυνση της Νομαρχίας? ενέργεια που αποτελεί πάγια τακτική των νοσοκομείων σε αυτές τις περιπτώσεις.

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Θα είναι έτοιμο το 2006

Στα μέσα του 2006 προβλέπεται ότι θα είναι έτοιμο το νέο 424 στρατιωτικό νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης που χτίζεται δίπλα από το νοσοκομείο «Παπαγεωργίου». Ο αρχηγός ΓΕΣ κ. Παν. Χαρβάλας μετά την τελετή αγιασμού- θεμελίωσης του κεντρικού κτιρίου, δήλωσε χθες πως «το νέο νοσοκομείο αποτελεί σημείο αναφοράς για τη ΝΑ Ευρώπη και για τις επιχειρήσεις ειρήνης στην περιοχή».

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ

Υποβολή έως την Τετάρτη 16 Ιουλίου

Παρατείνεται, ύστερα από σχετική απόφαση του υπουργού Παιδείας κ. Πέτρου Ευθμίου, έως την Τετάρτη 16 Ιουλίου η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων από τους εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να προσληφθούν σε θέσεις αναπληρωτών και ωρομίσθιων στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Υπενθυμίζεται ότι οι αιτήσεις υποβάλλονται στις αρμόδιες Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ

Μεταφορά τραυματιών από Ιράκ

Τη μεταφορά 12 σοβαρά τραυματισμένων ασθενών από το Ιράκ στην Ελλάδα οργάνωσε την περασμένη Πέμπτη ο Διεθνής Οργανισμός Μεταναστεύσεως (ΔΟΜ). H επιχείρηση αυτή αποτελεί μέρος του προγράμματος Ιατρικής Μεταφοράς και Ανοικοδόμησης του Τομέα Υγείας του Ιράκ που έχει αναλάβει ο ΔΟΜ και υλοποιείται με τη συνεργασία της ελληνικής κυβέρνησης, των Γιατρών του Κόσμου Ελλάδος και της Ιρακινής Ερυθράς Ημισελήνου. Παράλληλα ξεκίνησε η προετοιμασία τρίτου απόπλου ανθρωπιστικής βοήθειας που συγκεντρώθηκε με τη συνεργασία της ENAE, της ΥΔΑΣ και άλλων φορέων με τον συντονισμό της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ INFO QUΕSΤ

«Δεν ήταν υπάλληλός μας»

Σε συνέχεια του εκδοθέντος δελτίου (3/7/03) που αφορούσε τη σύλληψη δράστη και την εξιχνίαση διακεκριμένων κλοπών, στο οποίο είχε αναφερθεί εκ παραδρομής ως υπάλληλος της εταιρείας INFO QUEST ο συλληφθείς Κωνσταντίνος Χατζηνικολάου, ανακοινώνεται για λόγους δεοντολογίας και προς αποκατάσταση της αλήθειας και του κύρους της εταιρείας, ότι ο εν λόγω δράστης ουδεμία σχέση έχει με την ως άνω εταιρεία, αλλά αυτός είχε προσληφθεί και εργαζόταν ως οδηγός μισθωμένου φορτηγού οχήματος, από την εταιρεία ταχυμεταφορών DHL. Επίσης η εταιρεία INFO QUEST ουδεμία σχέση έχει με τη διακίνηση τηλεφωνικών συσκευών NOKIA, μέρος των οποίων εκλάπησαν από τον ίδιο δράστη την 27/6/03.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή