Νυχτερινές εργασίες για τον ποδηλατόδρομο

Νυχτερινές εργασίες για τον ποδηλατόδρομο

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εικόνες από το ιστορικό κέντρο της Αθήνας (σ.σ. που αναμένεται να έχει πολύ καλύτερη εικόνα από τη σημερινή) θα μεταφέρει σε όλο τον κόσμο το αγώνισμα της ποδηλασίας δρόμου κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων.

Το αγώνισμα, προκριματικά και τελική φάση, θα διεξαχθεί μεταξύ 14 και 18 Αυγούστου, ωστόσο ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες αντικατάστασης του ασφαλτοτάπητα στους δρόμους από τους οποίους αναμένεται να κινηθούν οι αθλητές.

Η τελική διαδρομή που θα κληθούν να διανύσουν οι συμμετέχοντες δεν έχει ακόμη καθορισθεί (σύμφωνα με τις επίσημες δεσμεύσεις της Οργανωτικής Επιτροπής αυτό θα γίνει τον Ιούλιο του 2004) ωστόσο, ήδη η οδός Ερμού (στο τμήμα από την πλατεία Ασωμάτων μέχρι την Αθηνάς), η ίδια η οδός Αθηνάς αλλά και η Λεωφόρος Αλεξάνδρας (από την Πατησίων μέχρι την Ιπποκράτους) ετοιμάζονται να «βάλουν τα καλά τους».

Από χθες βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικές εργασίες από συνεργεία του ΥΠΕΧΩΔΕ προκειμένου να στρωθεί ο νέος αντιολισθηρός τάπητας, να εξαφανισθούν οι σημερινές λακκούβες αλλά και να περιορισθεί ο κίνδυνος ατυχήματος των αθλητών.

Οι εργασίες στα δύο σημεία εκτελούνται από τις 10 το βράδυ μέχρι και τις 6 τα ξημερώματα και αναμένεται να ολοκληρωθούν την Κυριακή, 13 Ιουλίου. Δημιουργούν, ωστόσο, τα συνήθη προβλήματα που απαιτούν την υπομονή και την προσοχή των οδηγών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή