ΣΥΝΤΟΜΑ

2' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ

Ολυμπιακό οδόστρωμα λόγω ποδηλασίας 2004

«Ολυμπιακό μανδύα» ή, για την ακρίβεια, ολυμπιακό οδόστρωμα αποκτά η οδός Ιπποκράτους, η οποία θα αποτελέσει τμήμα του ολυμπιακού αγωνίσματος ποδηλασίας δρόμου. Μέχρι και την προσεχή Παρασκευή 18 Ιουλίου, συνεργεία του ΥΠΕΧΩΔΕ θα πραγματοποιούν εργασίες για τη διάστρωση του νέου αντιολισθηρού τάπητα σε όλο το μήκος της οδού. Οι εργασίες θα εκτελούνται τις νυκτερινές ώρες (21:00 μ.μ. έως 06:00 π.μ.) ωστόσο προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων θα παρουσιάζονται καθόλη τη διάρκεια του 24ώρου. Από χθες, εξάλλου, ξεκίνησαν οι εργασίες τοποθέτησης ελαστικών πλακών στην ισόπεδη σιδηροδρομική διάβαση της οδού Δεκελείας, στον Δήμο Αχαρνών. Οι εργασίες θα εκτελούνται όλο το 24ώρο και θα ολοκληρωθούν το Σάββατο 19 Ιουλίου.

ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΟΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

Αντίδραση από πρώην αντιδήμαρχο

Την αντίδραση της πρώην αντιδημάρχου Αθηναίων κ. Ευαγγελίας Βελέντζα προκάλεσαν οι πρόσφατες δηλώσεις του υπουργού Παιδείας κ. Πέτρου Ευθυμίου σχετικά με την καθυστέρηση των διαδικασιών ανέγερσης σχολείων στην περιοχή της πρωτεύουσας. H κ. Βελέντζα με έγγραφό της καθιστά σαφές ότι η σημερινή απόφαση δέσμευσης 41 οικοπέδων για ανέγερση σχολικών κτιρίων αποτελεί συνέχεια παρόμοιων αποφάσεων της πρώην δημοτικής αρχής στην οποία συμμετείχε.

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΟΛΜΕ

Νέος πρόεδρος ο κ. Αντ. Αντωνάκος

Επειτα από 6ετή θητεία στην θέση του προέδρου της ΟΛΜΕ, ο συνδικαλιστής του ΠΑΣΟΚ κ. Νίκος Τσούλιας παραχώρησε -κατά τη διάρκεια του 11ου συνεδρίου της Ομοσπονδίας- τη θέση του στον συνδικαλιστή της ΔΑΚΕ κ. Αντώνη Αντωνάκο. Στη θέση του αντιπροέδρου εξελέγη ο κ. Θέμης Κοτσιφάκης, ενώ στη θέση του Γενικού Γραμματέα ο κ. Γρηγόρης Καλομοίρης.

ΕΞΑΡΘΡΩΘΗΚΕ ΣΠΕΙΡΑ ΑΝΗΛΙΚΩΝ

Είχαν διαρρήξει 14 διαμερίσματα

Σπείρα ανήλικων που τους τελευταίους μήνες είχε διαρρήξει περισσότερα από 14 διαμερίσματα σε περιοχές της Αττικής εξαρθρώθηκε από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής. Από τους συλληφθέντες, τρεις είναι κάτω των 17 ετών, ενώ στην ομάδα συμμετείχε ο 60χρονος Ευάγγελος Λούτσας, ο οποίος είχε «επιστρατεύσει» τον 24χρονο γιο του. H σπείρα δρούσε σε περιοχές των Ανω Λιοσίων, του Μενιδίου, της Γλυφάδας, της Λούτσας και της Αγ. Παρασκευής.

«ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» ΤΣΑΝΤΑΚΗΔΩΝ

Δρούσαν σε Μενίδι, Ανω Λιόσια

Τριμελής σπείρα τσαντάκηδων που τρομοκρατούσε τις πεζές γυναίκες του Μενιδίου και των Ανω Λιοσίων εξαρθρώθηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής. Πρόκειται για τα αδέλφια Κωνσταντίνο και Αναστάσιο Ρουμενίδη 29 και 23 ετών αντίστοιχα και το Βασίλειο Λινάρδο 27 ετών, οι οποίοι φέρονται να έχουν ληστέψει περισσότερες από 30 γυναίκες. Οι συλληφθέντες διέθεταν τα χρήματα για την αγορά ναρκωτικών ουσιών.

ΙΔΡΥΜΑ ΜΠΟΤΣΗ

Δύο υποτροφίες για εξωτερικό

Το Ιδρυμα Προαγωγής Δημοσιογραφίας Αθαν. B. Μπότση προκηρύσσει 2 υποτροφίες για σπουδές δημοσιογραφίας στο εξωτερικό, για δημοσιογράφους ή απόφοιτους σχολών δημοσιογραφίας και MME. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν τις αιτήσεις τους μέχρι τις 6 Αυγούστου στη Γραμματεία του ιδρύματος (οδός Βασ. Σοφίας 27). H διάρκεια της υποτροφίας είναι ένα έτος και το ύψος της έχει ορισθεί σε 5.000 ευρώ.

«ΜΟΝΑΔΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΠΟΡΩΝ»

Εξερράγησαν γκαζάκια

Εμπρηστικός μηχανισμός αποτελούμενος από πέντε γκαζάκια εξερράγη χθες τα ξημερώματα στην είσοδο κτιρίου που στεγάζεται η «Μονάδα Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων» στην οδό Μιχαλακοπούλου 103. Από την έκρηξη προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή