Δριμύ κατηγορώ κατά Φούρλα – Χρυσοχοΐδη

Δριμύ κατηγορώ κατά Φούρλα – Χρυσοχοΐδη

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δριμύ κατηγορώ της Ενωσης Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος κατά της κυβέρνησης και του αρχηγού της Πυροσβεστικής για την αναβλητικότητα που επέδειξαν στην αντιμετώπιση καίριων προβλημάτων τους απηύθυναν κατά τη χθεσινή έκτακτη γενική συνέλευση, που συγκλήθηκε με σκοπό την προάσπιση των εργασιακών κεκτημένων των υπαλλήλων της Πυροσβεστικής.

Βασικό αίτημα η αναγνώριση του επαγγέλματος ως επικίνδυνο και ανθυγιεινό, το οποίο συνεπάγεται την καταβολή επιδόματος της τάξης του 20% του βασικού μισθού του αστυνομικού διευθυντή, καθώς και τη μείωση των ωρών εργασίας, γεγονός που χαρακτηρίζεται επιτακτική ανάγκη για την διασφάλιση της παραγωγικότητας του κλάδου. Εκτός από τον απερχόμενο υπουργό Δημόσιας Τάξης κ. Χρυσοχοΐδη, επέρριψαν ευθύνες και στον νυν υπουργό κ. Γιώργο Φλωρίδη, ο οποίος δεσμεύτηκε για την επιπλέον χορήγηση ενός επιπρόσθετου ποσού της τάξης των 20.000 δραχμών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή