Μυστήριο η δολοφονία δύο ανδρών

Μυστήριο η δολοφονία δύο ανδρών

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει τη δολοφονία δύο ανδρών σε αγροτική περιοχή κοντά στο ξωκκλήσι της Ζωοδόχου Πηγής του χωριού Χαρίεσσα Ημαθίας.

Σαράντα οκτώ ώρες μετά το φονικό, η Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας δεν είχε ανακοινώσει χθες τα στοιχεία ταυτότητας των δύο δολοφονημένων.Τα δύο θύματα, ηλικίας μεταξύ 30 και 35 ετών πιθανολογείται ότι είναι Αλβανοί, αφού όπως είπε ανώτερος αξιωματικός της Αστυνομίας, αυτό προέκυψε για τον έναν από τους δύο ύστερα από την εξέταση των δακτυλικών αποτυπωμάτων. Με βάση τα στοιχεία του ενός και την έρευνα γύρω από αυτόν, οι αστυνομικοί θεωρούν ότι θα εξακριβώσουν τα στοιχεία ταυτότητας του δεύτερου θύματος και θα τα δώσουν κατόπιν στην δημοσιότητα.

Κοντά στους δύο νεκρούς, βρέθηκαν πολλοί κάλυκες από σφαίρες πυροβόλου όπλου και ένα ξύλο από το παγκάκι που βρίσκεται έξω από το ξωκκλήσι για να ξεκουράζονται οι ηλικιωμένοι. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή κ Ματθαίο Τσούγκα, οι δύο άντρες δέχθηκαν πυροβολισμούς από πίσω και από κοντινή απόσταση. Ο ένας έφερε πέντε και ο άλλος τέσσερα τραύματα από σφαίρες, κυρίως στον θώρακα και στην κοιλιά.

Το ένα από τα θύματα, όπως διαπίστωσε ο κ. Τσούγκας, έφερε και τραύματα που προκλήθηκαν από χτυπήματα με το ξύλο, το οποίο οι άγνωστοι δράστες ξήλωσαν από το παγκάκι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή