Βρέθηκε δολοφονημένος στο διαμέρισμά του

Βρέθηκε δολοφονημένος στο διαμέρισμά του

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αγνωστα παραμένουν τα αίτια της δολοφονίας του 30χρονου διακοσμητή από τα Χανιά της Κρήτης, Βοδουλάκη Νικόλαου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός σε διαμέρισμα της Κυψέλης.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε χθες το πρωί, όταν στενή φίλη του 30χρονου που είχε αρκετές ημέρες να επικοινωνήσει μαζί του τον αναζήτησε στο διαμέρισμα όπου διέμενε μόνος, στην οδό Δροσοπούλου 56 στην Κυψέλη. O άτυχος άνδρας βρέθηκε γυμνός, πισθάγκωνα δεμένος στον καναπέ του σαλονιού και έφερε πολλαπλά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στην κοιλιακή χώρα.

Το σπίτι του Βοδουλάκη βρέθηκε άθικτο, γεγονός που υποδηλώνει ότι το κίνητρο του ή των δραστών δεν ήταν η ληστεία. Ως εκ τούτου, οι έρευνες προσανατολίζονται σε άτομα του στενού ή του ευρύτερου περιβάλλοντος του θύματος.

Στην κατάθεσή της, η φίλη του 30χρονου άνδρα δήλωσε ότι είχε έρθει σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του την περασμένη Δευτέρα, δίχως να διαπιστώσει κάτι διαφορετικό στη συμπεριφορά του που θα την έκανε να υποψιαστεί ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή