Εργα και κομφούζιο στην Αθήνα

Εργα και κομφούζιο στην Αθήνα

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αισθητικές και λειτουργικές παρεμβάσεις σε σειρά δρόμων στο κέντρο της Αθήνας, όπου και θα διεξαχθεί το ολυμπιακό αγώνισμα της ποδηλασίας δρόμου, πραγματοποιούν από σήμερα τα συνεργεία του ΥΠΕΧΩΔΕ. Οι εργασίες, που θα πραγματοποιούνται καθόλη τη διάρκεια του 24ώρου στα σημεία: Οδός Αθηνάς και Πλ. Ομονοίας, Αιόλου ( Σταδίου – Πανεπιστημίου), Αναπήρων Πολέμου και Σουηδίας, Ι. Γενναδίου και Βασ. Σοφίας, Ερμού και Αθηνάς.

Παράλληλα, προβλέπεται η ανύψωση της στάθμης των φρεατίων ομβρίων σε Αθηνάς (Πλ. Κοτζιά) – Ομόνοια – Σταδίου – Αιόλου – Πατησίων – (προς Πατήσια) – Λ. Αλεξάνδρας (άνοδος) – Ιπποκράτους – Ακαδημίας – Κανάρη – Π. Ιωακείμ – Ηροδότου – Γλύκωνος – Σπευσίππου – Ξανθίππου – Κλεομένους – Περιφερειακός Λυκαβηττού – Αναπήρων Πολέμου – Σουηδίας – Γενναδίου.

Τη… ζωή των εποχούμενων κάνουν ακόμα πιο δύσκολη τα έργα οδοποιίας που θα πραγματοποιούνται μέχρι και την Παρασκευή στις οδούς Αθηνάς, Αιόλου, καθώς και στον περιμετρικό δρόμο της πλατείας Ομονοίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή