Λιανική πώληση στη λαχαναγορά

Λιανική πώληση στη λαχαναγορά

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια μέρα την εβδομάδα, ενδεχομένως κάθε Σάββατο, στην κεντρική λαχαναγορά θα πωλούνται φρούτα και λαχανικά λιανικώς. Την πρόταση αυτή διατύπωσαν χθες οι εκπρόσωποι των χονδρεμπόρων οπωρολαχανικών της Κεντρικής Αγοράς Αθηνών, επισημαίνοντας ότι με τον τρόπο αυτό θα ενταθεί ο ανταγωνισμός. O υφυπουργός Ανάπτυξης κ. K. Κουλούρης, χαρακτήρισε «ενδιαφέρουσα σκέψη» την πρόθεση των χονδρεμπόρων, τονίζοντας όμως ότι πρώτα πρέπει να λάβει τη μορφή ολοκληρωμένης πρότασης και να τύχει της έγκρισης του διοικητικού συμβουλίου του συλλογικού τους φορέα. Σφόδρα αντίθετοι με τη σκέψη αυτή εμφανίζονται οι πωλητές και οι παραγωγοί λαϊκών αγορών.

Εξάλλου, χθες, επιθεωρητές από τις υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής Ενωσης, επισκέφθηκαν την κεντρική κρεαταγορά του Ρέντη και δήλωσαν ικανοποιημένοι, όχι τόσο από τις συνθήκες υγιεινής όσο από το γεγονός ότι αρχίζει από τον Σεπτέμβριο η κατασκευή της νέας αγοράς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή