Το φιλί της 22χρονης έκρυβε ηρωίνη

Το φιλί της 22χρονης έκρυβε ηρωίνη

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με ένα παθιασμένο φιλί στο στόμα η 22χρονη Μαρία-Κυριακή Αλεβίζου προσπάθησε να «περάσει» 6 γραμμάρια ηρωίνης στον κρατούμενο για ναρκωτικά, Δημήτρη Κιτσόπουλο, 34 ετών. Το συμβάν έλαβε χώρα χθες το πρωί στο… κτίριο της Εισαγγελίας Πειραιώς, έξω από το γραφείο του Γ’ τακτικού ανακριτή όπου είχε μεταφερθεί ο κρατούμενος.

Η κίνηση της 22χρονης έγινε αντιληπτή από τους αστυνομικούς που συνόδευαν τον Κιτσόπουλο, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να κατασχεθούν τα ναρκωτικά.

Αξιωματικοί της Ασφάλειας Πειραιώς ανέφεραν στην «K» ότι πολλές φορές και στο παρελθόν, πολίτες έχουν προσπαθήσει με τον ίδιο τρόπο να «περάσουν» ναρκωτικά σε κρατούμενους, οι οποίοι στη συνέχεια θα τα μετέφεραν στις φυλακές Κορυδαλλού. Πάντως, όπως αναφέρθηκε, η συγκεκριμένη μέθοδος είναι γνωστή και για τον λόγο αυτό οι αστυνομικοί που συνοδεύουν κρατούμενους, που κατηγορούνται για ναρκωτικά, σε δίκες ή σε αυτοπρόσωπες παρουσίες σε Συμβούλια ή σε ανακριτές προσέχουν ιδιαιτέρως τις στιγμές που κάποιοι γνωστοί ή συγγενείς τους θελήσουν να τους προσεγγίσουν.Να σημειωθεί ότι οι κρατούμενοι αλλά και τα διάφορα κυκλώματα επιχειρούν με πολλούς τρόπους να «περάσουν» ναρκωτικά στις φυλακές. Οι πιο γνωστοί τρόποι είναι: Τρόφιμα, φρούτα και λαχανικά με… γέμιση ηρωίνης, τα παπούτσια με διπλές σόλες, οι κάλτσες και τα κορδόνια εμποτισμένα με ηρωίνη, τα «αυγά» με ηρωίνη τα οποία καταπίνουν κρατούμενοι κ.α.

Πάντως, το τελευταίο διάστημα, κατά πληροφορίες, οι υπάλληλοι των φυλακών κατάφεραν να μειώσουν τις ποσότητες ναρκωτικών που εισάγονται στις φυλακές, αποτέλεσμα της ειδικής εκπαίδευσης αλλά και της ύπαρξης σύγχρονων μηχανημάτων εντοπισμού ναρκωτικών ουσιών.

Χθες, εξάλλου, οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Κορυδαλλού, ύστερα από έρευνα που πραγματοποίησαν στο σπίτι του Δημήτρη Μικρού 30 ετών, στην οδό Οικονόμου 37 στο Αιγάλεω, εντόπισαν και κατάσχεσαν 430 γραμμάρια χασίς, ένα πιστόλι των 9 mm, ένα στιλέτο και δυο αεροβόλα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή