Εργα και αλλαγές σε άλλα τρία σημεία της Αθήνας

Εργα και αλλαγές σε άλλα τρία σημεία της Αθήνας

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αντιμέτωποι όχι μόνον με τις θερμοκρασίες του καλοκαιριού, αλλά και με το πλήθος των κυκλοφοριακών έργων θα βρίσκονται όσοι, θέλοντας και μη, παραμένουν στην Αθήνα. Υπό την ασφυκτική πίεση του χρόνου και εκτιμώντας ότι κατά τη διάρκεια του Αυγούστου οι περισσότεροι Αθηναίοι θα απουσιάζουν, το ΥΠΕΧΩΔΕ «ανοίγει» το μέτωπο των έργων στον Φάρο Ψυχικού, στον κόμβο Λ. Κηφισίας, Κατεχάκη και Παραδείσου, καθώς και στη Λ. Κηφισού από την οδό Πειραιώς έως τη γέφυρα Ρέντη.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό των έργων, προβλέπεται ότι:

– Εως και τη Δευτέρα 15 Σεπτεβρίου περιορίζεται το πλάτος της ράμπας κυκλοφορίας του κόμβου Λ. Κηφισίας – Κατεχάκη στη Λ. Κηφισίας στο ρεύμα προς Αθήνα σε όλο το μήκος της ώς το ύψος της γέφυρας, σε δύο λωρίδες.

– Από σήμερα έως και την Κυριακή 3 Αυγούστου από 00:00 π.μ. έως 5:30 π.μ. απαγορεύεται η κυκλοφορία καθημερινά σε τμήματα οδών, πέριξ της Κηφισίας (Μαραθωνοδρόμων, Παπαδιαμάντη, Υακίνθων, Β. Ουγκώ).

– Εως και την Παρασκευή, 1η Αυγούστου, αποκλείεται η κυκλοφορία της οδού Ολυμπιονικών στο ύψος της οδού Παρίτση και για μήκος 30 μέτρων.

– Από σήμερα έως και την Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου, λόγω εργασιών κατασκευής αγωγών ομβρίων, θα γίνει τμηματική διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Δημοκρίτου στην περιοχή του Αγ. Θωμά στον Δήμο Αμαρουσίου.

– Τέλος, από την Κυριακή 27 Ιουλίου έως και το Σάββατο 9 Αυγούστου θα διακοπεί η κυκλοφορία του ρεύματος της Λ. Κηφισού προς Λαμία, στο τμήμα της από την οδό Πειραιώς έως την οδό Ανδρέα Παπανδρέου (γέφυρα Ρέντη), προκειμένου να γίνει καθαίρεση της υφιστάμενης γέφυρας στο ύψος της λαχαναγοράς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή