O λιμενάρχης, ο ταβερνιάρης και ο κ. βουλευτής

O λιμενάρχης, ο ταβερνιάρης και ο κ. βουλευτής

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O έλεγχος που θέλησε να κάνει η λιμενική αρχή Σίφνου στην ταβέρνα του κ. Νίκου Μπαμπούνη επειδή λειτουργούσε χωρίς άδεια και επιπλέον είχε «απλώσει» τα τραπεζάκια και στην παραλία… λίγο έλειψε να εξελιχθεί σε μέγα πολιτικό ζήτημα, αφού ο βουλευτής Κυκλάδων του ΠΑΣΟΚ κ. Νίκος Λεβογιάννης παρενέβη και ζήτησε την τιμωρία του διοικητή του λιμενικού σταθμού Σίφνου!

Στις 24 Ιουνίου ένας λιμενοφύλακας πήρε εντολή να ελέγξει την άδεια λειτουργίας της συγκεκριμένης ταβέρνας στην οποία γευματίζει και ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια των διακοπών του. Ατύχησε, όμως, καθώς του αρνήθηκαν τα πάντα, με αποτέλεσμα την επομένη να μεταβεί ο ίδιος ο διοικητής ανθυπασπιστής Γιωργος Παυλόπουλος. Ομως και ο ίδιος συνάντησε αρνητικό κλίμα. Κι έτσι σαν… μεσογειακοί χαρακτήρες, κουβέντα την κουβέντα, λιμενάρχης και ιδιοκτήτης, έφθασαν στο σημείο να ανταλλάξουν θερμές κουβέντες… Σε κάποια στιγμή ο διοικητής του λιμενικού σταθμού Σίφνου θεώρησε ότι έπρεπε να συλληφθεί η σύζυγος του ιδιοκτήτη της ταβέρνας κ. Πόπη Μπαμπούνη – μάλιστα της «πέρασε» χειροπέδες… Από εκεί και πέρα, η υπόθεση έφθασε στην ηγεσία του ΥΕκαι με εντολή του τότε υπουργού κ. Γιώργου Ανωμερίτη ζητήθηκε να διενεργηθεί ΕΔΕ.

Λίγες ημέρες μετά το συμβάν, στην υπόθεση παρενέβη ο βουλευτής κ. Λεβογιάννης, ο οποίος ζήτησε από τον κ. Ανωμερίτη να απομακρυνθεί ο συγκεκριμένος αξιωματικός παρά το γεγονός ότι η ΕΔΕ ήταν ακόμη σε εξέλιξη. Μάλιστα, σε δηλώσεις του χθες το μεσημέρι στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ 100,3 ο βουλευτής επέμεινε στη θέση του για άμεση απομάκρυνση του συγκεκριμένου αξιωματικού του Λιμενικού για απαράδεκτη, όπως είπε, συμπεριφορά…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή