ΣΥΝΤΟΜΑ

2' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ME Ι.Χ.

Τα παιδιά φορούσαν ζώνες ασφαλείας

Παρ’ oλίγον τραγωδία χθες στην Αλσούπολη, όταν σχολικό λεωφορείο της Ελληνογερμανικής Αγωγής, στο οποίο επέβαιναν 24 μαθητές, συγκρούστηκε με I.X. που οδηγούσε ο 20χρονος Σεραφείμ Παπαδόπουλος και ανετράπη. Το τροχαίο συνέβη στις 2.30 μ.μ. στη διασταύρωση των οδών Αλσουπόλεως και Ηπείρου. Στο σημείο της σύγκρουσης έσπευσαν ασθενοφόρα που μετέφεραν στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία προληπτικά επτά παιδάκια, από τα οποία ένα παρέμεινε για νοσηλεία, δίχως όμως να διατρέχει κίνδυνο. Τραυματίστηκαν ευτυχώς ελαφρά η συνοδηγός και η δασκάλα που επέβαιναν στο λεωφορείο. Τα παιδιά που επέβαιναν στο λεωφορείο ήταν ηλικίας κάτω των 12 ετών και φορούσαν ζώνες ασφαλείας, έτσι δεν υπήρξε σοβαρότερος τραυματισμός.

ΠΟΛΕΙΣ BOPEIOY ΕΛΛΑΔΟΣ

Διαγωνισμός… ψύχους

Το δριμύ ψύχος ήταν το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού και χθες στις πόλεις της Βόρειας Ελλάδας, με τις χαμηλότερες θερμοκρασίες να καταγράφονται στο Νευροκόπι, όπου ο υδράργυρος «έδειξε» τους -11 βαθμούς Κελσίου, στη Φλώρινα (-10), στην Ορεστιάδα (-9), στους -6 βαθμούς έπεσε το θερμόμετρο στην Κοζάνη, στους -5 στην Αλεξανδρούπολη και στην Καστοριά, στους -4 στις Σέρρες και στην Καβάλα. Λόγω του παγετού, η κίνηση των οχημάτων στο ορεινό οδικό δίκτυο γινόταν μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Η ΑΦΗΡΗΜΑΔΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ…

… και η σωτηρία της 8χρονης

Η αφηρημάδα της γιαγιάς παρ’ ολίγον να στοιχίσει τη ζωή μιας οκτάχρονης από την Αλβανία. Το περιστατικό συνέβη χθες, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι. H οκτάχρονη Αναστασία Μούκα βρισκόταν στο υπόγειο διαμέρισμα της οδού Κιθαιρώνος 48 στα Ανω Πατήσια υπό την επιτήρηση της γιαγιάς της, που ζει σε παρακείμενο διαμέρισμα. Κάποια στιγμή η ηλικιωμένη άφησε μόνη τη μικρή για να πάει στο δικό της διαμέρισμα. Εφυγε κλειδώνοντας την πόρτα και χωρίς να αντιληφθεί ότι είχε αφήσει αναμμένη την ηλεκτρική κουζίνα. Σύντομα το διαμέρισμα γέμισε καπνούς και η μικρή έντρομη έβαλε τις φωνές. Γείτονες ειδοποίησαν την Πυροσβεστική και οι πυροσβέστες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν σώο το κοριτσάκι και να σβήσουν την πυρκαγιά.

ΣΤΗΑΠΟΒΑΘΡΑ ΠΡΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Εργα στο Θησείο

Νέα ταλαιπωρία αναμένει το επιβατικό κοινό των ΗΣΑΠ καθώς στον σταθμό του Θησείου, λίγες μόνον ημέρες μετά την επαναλειτουργία της αποβάθρας στην κατεύθυνση προς Κηφισιά, οι συρμοί με κατεύθυνση προς Πειραιά δεν θα πραγματοποιούν στάση λόγω έργων ανάπλασης. Ετσι, οι επιβάτες από Κηφισιά με προορισμό το Θησείο θα αποβιβάζονται στα Πετράλωνα και θα επιστρέφουν στον σταθμό Θησείο, ενώ οι επιβάτες από Θησείο με κατεύθυνση Πειραιά θα επιβιβάζονται σε συρμό με κατεύθυνση την Κηφισιά και από την Ομόνοια θα φτάνουν στον προορισμό τους με συρμό της καθόδου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή