Οι νέοι σε Αιγαίο, Θράκη και Κύπρο

Οι νέοι σε Αιγαίο, Θράκη και Κύπρο

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το ποσό του 1.350.000 ευρώ πρόκειται να διατεθεί προκειμένου να καλυφθούν 24 νεανικές δραστηριότητες στο πλαίσιο του προγράμματος «Αιγαίο – Θράκη – Κύπρος» για τη διετία 2004 – 2005. Στόχος του προγράμματος, που εφαρμόζεται για δεύτερη φορά είναι η ανάδειξη του ελληνισμού της Θράκης, του Αιγαίου και της Κύπρου και η προβολή της ενιαίας πολιτιστικής κληρονομιάς, καθώς και η αγωνία για την προστασία του περιβάλλοντος. Οι δραστηριότητες του προγράμματος θα υλοποιηθούν κυρίως από σχολεία, αθλητικά σωματεία, περιβαλλοντικούς συλλόγους κ.ά.

Ο υπουργός Αιγαίου κ. Νίκος Σηφουνάκης, ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Χάρης Καστανίδης και ο υπουργός Οικονομικών της Κύπρου κ. Μάρκος Κυπριανού, σε κοινή συνέντευξη χθες στη Λευκωσία τόνισαν τη μεγάλη αξία του προγράμματος και «καθώς τα προβλήματα των νησιών αλλά και της Θράκης είναι πολλά και κοινά διαπιστώσαμε ότι υπάρχουν περιθώρια για λήψη μέτρων που θα έχουν αποτέλεσμα την ανάπτυξη του τουρισμού και την προστασία των τοπίων», τόνισε ο κ. Σηφουνάκης

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή