Αναπλάσεις στον Πειραιά

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O Πειραιάς αλλάζει, γίνεται πιο «ανθρώπινος», με περισσότερο χρώμα.

Το μήνυμα αυτό έστειλε χθες ο δήμαρχος της πόλης κ. Χρήστος Αγραπίδης, ο οποίος παρουσίασε τον προγραμματισμό του δήμου για το ολυμπιακό έτος 2004, αλλά και τα έργα που έγιναν κατά την περυσινή χρονιά. «Με το τεχνικό έργο για το 2004 προσπαθούμε να κάνουμε την πόλη μας πιο λειτουργική, πιο όμορφη, πιο ελκυστική και για το λόγο αυτό προχωρούμε σε έργα ολοκληρωμένων αναπλάσεων όχι μόνο στο κέντρο, αλλά και στην περιφέρεια», σημείωσε. Ειδικότερα, πρόκειται να γίνουν:

-Αναπλάσεις και πεζοδρομήσεις στο εμπορικό και ιστορικό κέντρο.

ΒΕργα ανάπλασης σε όλη την παραλιακή ζώνη προκειμένου να συνδεθεί η πόλη με τη θάλασσα. Οι αναπλάσεις θα γίνουν στο Πασαλιμάνι, στο Μικρολίμανο με την τοποθέτηση νέων πλακών, μαρμάρινων κρασπέδων, φωτιστικών και θα αναδειχθεί το πράσινο.

Τέλος, ιδιαίτερο βάρος θα δοθεί στον τομέα της Κοινωνικής Πρόνοιας με ίδρυση ένα νέου ΚΑΠΗ, τη δημιουργία Τράπεζας αίματος ειδικά για τα ΚΑΠΗ και την ίδρυση μονάδας περίθαλψης, υποστήριξης και φιλοξενίας για κακοποιημένα παιδιά και γυναίκες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή