Συμπληρωματικές απολογίες για ΕΛΑ

Συμπληρωματικές απολογίες για ΕΛΑ

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κλήση σε συμπληρωματική απολογία σχετικά με οκτώ δικογραφίες, που αφορούν εκρήξεις και για τις οποίες το Συμβούλιο Εφετών είχε διατάξει με το βούλευμά του τη διενέργεια περαιτέρω ανάκρισης, έχουν ήδη λάβει οι πέντε κατηγορούμενοι ως μέλη του ΕΛΑ, Αγγελέτος Κανάς, Χρ. Τσιγαρίδας, Ειρ. Αθανασάκη, Κων. Αγαπίου και Μιχ. Κασσίμης.

Οπως αναφερόταν στο βούλευμα, οι συγκεκριμένες εκρήξεις που έγιναν κατά το χρονικό διάστημα 1986-1987 στα υπουργεία ΠΕΧΩΔΕ, Οικονομικών και Γεωργίας καθώς και στη Νομαρχία Αθηνών, σε αστυνομικά τμήματα, στα γραφεία της Επιθεώρησης Εργασίας και στο κτίριο του Δήμου Αθηναίων, θεωρούνται ως «βλάβες σε εγκαταστάσεις κοινής ωφελείας και η παραγραφή τους είναι εικοσαετής».

Οι συνήγοροι των κατηγορουμένων, πάντως, διαφωνούν με αυτό το σκεπτικό και αναμένεται να ζητήσουν προθεσμία, προκειμένου να προετοιμαστούν μαζί με τους πελάτες τους για την απολογία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή