Εγκλημα και αυτοχειρία…

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H ερωτική αντιζηλία ήταν, σύμφωνα με την αστυνομία, το κίνητρο της απόφασης ενός νεαρού αρχιφύλακα να σκοτώσει τη φίλη του και στη συνέχεια να αυτοκτονήσει. Δράστης και αυτόχειρας είναι ο 28χρονος Ευθύμιος Ευθυμίου, ο οποίος υπηρετούσε στην Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας. Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η αστυνομία, ο αρχιφύλακας είχε πρόσφατα τσακωθεί με τη φίλη του Βασιλική Μουστάκα, 22 ετών, η οποία ήταν σπουδάστρια αισθητικής.

Αργά το βράδυ της Τετάρτης πήγε εξω από την πολυκατοικία όπου η κοπέλα έμενε μαζί με τον αδελφό της, στην οδό Αναβρύτης 8, στα Ανω Πατήσια. Περίμενε εκεί, μέχρι που είδε τον αδελφό της νεαρής να φεύγει. Τότε χτύπησε την πόρτα και η κοπέλα τού άνοιξε. Πιθανότατα λογομάχησαν και ο αρχιφύλακας τράβηξε το όπλο του και πυροβόλησε μία φορά την 22χρονη κάτω από το σαγόνι. Αμέσως μετά έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοπυροβολήθηκε στον κρόταφο. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, όταν ο αδελφός της κοπέλας επέστρεψε στο σπίτι, βρήκε τα δύο πτώματα και ειδοποίησε την αστυνομία. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ασφάλειας, ο νεαρός είχε αφήσει σημείωμα, στο οποίο αναφέρει ότι αποφάσισε να σκοτώσει την κοπέλα γιατί δεν άντεχε «να την πάρει άλλος».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή