Αγγλος ο εμπρηστής σύμφωνα με ΕΛ.ΑΣ.

Αγγλος ο εμπρηστής σύμφωνα με ΕΛ.ΑΣ.

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Ενας 50χρονος αλλοδαπός προσήχθη στην αστυνομία ως ύποπτος για τους αλλεπάλληλους εμπρησμούς σε I. X. αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες, χθες τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη.

Οι εμπρησμοί σημειώθηκαν λίγο μετά τις 4 π. μ. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ο πρώτος εμπρησμός σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Ιουλιανού και Κασσάνδρου. Αγνωστος τοποθέτησε σκουπίδια κάτω από δίκυκλο που ηταν σταθμευμένο ανάμεσα σε I.X. και στη συνέχεια έβαλε φωτιά, με αποτέλεσμα να καταστραφεί το δίκυκλο και να προκληθούν ζημιές σε δύο αυτοκίνητα. Λίγα λεπτά αργότερα ο ίδιος δράστης στην οδό Ιουλιανού 33 πυρπόλησε άλλο ένα δίκυκλο και στη συνέχεια έβαλε φωτιά και σε τρίτο δίκυκλο μεγάλου κυβισμού που ήταν σταθμευμένο στη συμβολή των οδών Αθηνάς και Ολυμπιάδος στην ίδια περιοχή.

Τις μεγαλύτερες ζημιές που υπολογίζονται σε 3.000 ευρώ προκάλεσε ο πρώτος εμπρησμός.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε χθες το βράδυ ότι συνελήφθη επ’ αυτοφώρω ένας 50χρονος αλλοδαπός (σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για Αγγλο), αλλά δεν έδωσε περισσότερα στοιχεία παραπέμποντας στην ολοκλήρωση της προανάκρισης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή