Μπαούλο με πτώμα στο πεζοδρόμιο

Μπαούλο με πτώμα στο πεζοδρόμιο

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε σενάριο κινηματογραφικής ταινίας μυστηρίου παραπέμπει η ανεύρεση πτώματος χθες, λίγο μετά τις 11 π.μ., στην περιοχή του Γκύζη. Το πτώμα νεαρής γυναίκας ηλικίας περίπου 30 ετών, αγνώστων λοιπών στοιχείων, βρέθηκε μέσα σε ένα μπαούλο που είχε αφεθεί στο πεζοδρόμιο, στη συμβολή των οδών Πάλλη και Αμφείας. Το μπαούλο τράβηξε την προσοχή διερχομένου, ο οποίος το άνοιξε για να βρεθεί μπροστά στο μακάβριο εύρημα. Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και στο σημείο έσπευσαν άνδρες του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής και ιατροδικαστής. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η νεαρή γυναίκα ήταν νεκρή περίπου δύο ημέρες πριν από την ανεύρεση του πτώματος.

Επιπλέον, σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή, ο θάνατος θα πρέπει να ήταν ασφυκτικός. Ωστόσο, το πτώμα δεν έφερε κανένα εξωτερικό ίχνος κακοποίησης ή τραυματισμού. Ετσι, μεταφέρθηκε στο ιατροδικαστικό εργαστήριο, ενώ παράλληλα δόθηκε εντολή να πραγματοποιηθεί άμεσα νεκροψία – νεκροτομή, προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου. Εάν και από αυτήν τη διαδικασία δεν προκύψουν στοιχεία, θα ακολουθήσει τοξικολογική εξέταση για να ερευνηθεί το ενδεχόμενο δηλητηρίασης. Παράλληλα, από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτότητα του θύματος, που θα συμβάλει στη διαλεύκανση των συνθηκών θανάτου αλλά και στον εντοπισμό των κινήτρων, εάν αποδειχθεί ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή