Εγκέφαλος ροζ κυκλώματος και κάτοχος οπλοστασίου

Εγκέφαλος ροζ κυκλώματος και κάτοχος οπλοστασίου

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα μικρό οπλοστάσιο έκρυβε στην εξοχική κατοικία του, στην περιοχή της Κινέττας, ο εγκέφαλος πολυμελούς κυκλώματος πορνείας που εξαρθρώθηκε. Τα στοιχεία της ταυτότητάς του δεν ανακοινώθηκαν, ωστόσο όπως έγινε γνωστό ανήκε στις ειδικές δυνάμεις του Λιμενικού Σώματος. Συνεχίζοντας τις έρευνες, αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής οδηγήθηκαν στην εξοχική κατοικία του συλληφθέντος, όπου και εντόπισαν μεταξύ άλλων έναν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό, αποτελούμενο από εκρηκτική ύλη τύπου C4 καθώς και πυροκροτητή σχεδιασμένο να ενεργοποιείται από απόσταση, τρία πιστόλια, δύο δίκαννα και ένα μονόκαννο, δύο χειροβομβίδες, 2.200 σφαίρες καθώς και δεκάδες γεμιστήρες πιστολιών και όπλων που χρησιμοποιεί ο στρατός. Σε παρακείμενη κατοικία μάλιστα βρέθηκαν ακόμα δύο μασούρια ζελατινοδυναμίτιδας, κομμάτια αποσυναρμολογημένου πιστολιού και πλήθος πυρομαχικών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την ώρα που πραγματοποιήθηκε η έφοδος των αστυνομικών στο σπίτι, η μητέρα και η θεία του δράστη τοποθετούσαν τα όπλα και τα πυρομαχικά σε στεγανές συσκευασίες, προσπαθώντας να τα θάψουν στον κήπο. Δεν πρόλαβαν να ολοκληρώσουν την προσπάθειά τους, καθώς συνελήφθησαν. Χθες μάλιστα οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος άσκησε δίωξη για παράβαση του νόμου περί Οπλων. Από την Αστυνομία συνεχίζονται οι έρευνες, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν τα όπλα έχουν χρησιμοποιηθεί κατά το παρελθόν σε εγκληματικές ενέργειες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή