Σπατάλη νερού στο «Ελ. Βενιζέλος»

Σπατάλη νερού στο «Ελ. Βενιζέλος»

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υπόνοιες για τεράστιες καταναλώσεις νερού από τις υπηρεσίες του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος», που όμως δεν ήταν επαρκείς ώστε να αποκατασταθεί η λειτουργία του αερολιμένος, άφησαν υδρογεωλόγοι που σχολίασαν την κατάρρευση της υδροδότησης στο Λεκανοπέδιο. H ενδεχόμενη υψηλή κατανάλωση στο αεροδρόμιο μπορεί να ευθύνεται για την πτώση της πίεσης και τις διακοπές στο δίκτυο ύδρευσης, εκτίμησε μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3 ο υδρογεωλόγος και μέλος της K.E. του KKE κ. Π. Γεωργιάδης, σε μία προσπάθεια εξήγησης του προβλήματος.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΕΥΔΑΠ κ. Ελ. Τζέλλας απέκλεισε -εμμέσως αν και όχι σαφώς- ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Σε ερώτηση για «ανεπίτρεπτες καταναλώσεις από μεγάλους καταναλωτές» υπογράμμισε ότι «το Σαββατοκύριακο δεν δούλευαν οι βιομηχανίες και οι επιχειρήσεις, οπότε δεν ήταν αποτέλεσμα κάποιας βιομηχανικής δραστηριότητας». Πάντως, κατά τον κ. Γεωργιάδη το ερώτημα σχετικά με το «Ελ. Βενιζέλος» παραμένει, καθώς «όλα τα άλλα νούμερα που δημοσιοποιούνται (σ.σ. από την ΕΥΔΑΠ και το ΥΠΕΧΩΔΕ) αντιφάσκουν μεταξύ τους».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή