ΣΥΝΤΟΜΑ

2' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«ΣΗΚΩΣΑΝ» ΔΥΟ ΑΤΜ

Το ένα το μετέφεραν… με φορτηγο

Δύο μηχανήματα αυτόματης ανάληψης από περιοχές της Ανατολικής Αττικής βρέθηκαν στο στόχαστρο αγνώστων κατά τη διάρκεια της νύχτας. Το πρώτο χτύπημα σημειώθηκε γύρω στις 2 π.μ. στη λεωφόρο Σπάτων, έξω από το σούπερ μάρκετ «Βασιλόπουλος», όπου τρία -σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Αστυνομίας- άτομα ξήλωσαν τη βάση της συσκευής και στη συνέχεια την απομάκρυναν από το σημείο με τη βοήθεια κλειστού φορτηγού. Το δεύτερο «κρούσμα» σημειώθηκε έξω από το κατάστημα «Τζάμπο» στη Λεωφόρο Βάρης – Κορωπίου. Πιθανότατα οι ίδιοι δράστες γκρέμισαν το κτίσμα μέσα στο οποίο βρισκόταν το ATM και αφού το παραβίασαν, αφαίρεσαν τα χρήματα που περιείχε.

ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΕ ΤΟΤΑΜΙΑ

«Χρυσοδάκτυλη» πήρε 2.350 ευρώ

Τον φόρτο εργασίας ενός ταμία εκμεταλλεύθηκε άγνωστη γυναίκα ηλικίας 40-45 χρόνων για να κλέψει το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο της Κομοτηνής. H άγνωστη απέσπασε από το ταμείο με τη μέθοδο της ανταλλαγής χρημάτων το ποσό των 2.350 ευρώ σε χαρτονομίσματα των 50 ευρώ και εν συνεχεία έφυγε χωρίς να την αντιληφθεί ο ταμίας. H «κομπίνα» έγινε αντιληπτή ώρες αργότερα, όταν κατά την ταμειακή απογραφή διαπιστώθηκε έλλειμμα. H Ασφάλεια Κομοτηνής διενεργεί έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη της γυναίκας.

ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

Τα πωλούσαν μέσα σε ταξί

Μια πρωτότυπη μέθοδο διακίνησης ναρκωτικών εφήρμοζαν δύο Ελληνες, ηλικίας 64 και 54 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αθηνών. O ένας εκ των δύο παριστάνοντας τον οδηγό ταξί, εκινείτο στην περιοχή της Ομόνοιας και αφού επιβίβαζε στο όχημα τοξικομανείς, τους προμήθευε με μικροποσότητες ναρκωτικών. O δεύτερος ήταν ο «εγκέφαλος» που τροφοδοτούσε με ναρκωτικά τον συνεργό του. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 380 γραμμάρια ηρωίνης και 4.905 ευρώ.

Η ΔΕΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ

Μακριά από καλώδια ο χαρταετός

Για ασφαλείς και κυρίως ακίνδυνες «πτήσεις» κατά τη διάρκεια της Καθαράς Δευτέρας, η ΔΕΗ συμβουλεύει μικρούς και μεγάλους να πετάξουν χαρταετό μακριά από ηλεκτροφόρα καλώδια και πυλώνες της ΔΕΗ, ώστε να μην υπάρξει κίνδυνος ηλεκτροπληξίας. Αν ο χαρταετός μπλεχτεί στα καλώδια, οι υπεύθυνοι τονίζουν ότι δεν πρέπει να επιχειρήσουμε να τον απελευθερώσουμε.

ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ ΔΙΑΡΡΗΚΤΗΣ

Σεισμόπληκτοι τα θύματά του

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε 23χρονος διαρρήκτης, ο οποίος τους τελευταίους τέσσερις μήνες δεν δίσταζε να αφαιρεί από τα προσωρινά καταλύματα-κοντέινερ των σεισμοπλήκτων, στις περιοχές Φυλής και Ανω Λιοσίων, χρήματα, ηχοσυστήματα και κλιματιστικά. Τα στοιχεία ταυτότητας του δράστη δεν ανακοινώθηκαν, ωστόσο, σύμφωνα με την αστυνομία, ευθύνεται για 23 διαρρήξεις. Σε αποθήκη που χρησιμοποιούσε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ηχοσυστήματα αξίας 25.000 ευρώ.

ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΛΗΣΤΩΤΡΑΠΕΖΩΝ

Συλλήψεις σε… δόσεις

Ενα ακόμα μέλος της σπείρας που ευθύνεται για σωρεία ληστειών σε βάρος τραπεζών και εταιρειών και η οποία εξαρθρώθηκε στις αρχές της περασμένης εβδομάδας, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων Ιδιοκτησίας. Πρόκειται για τον 57χρονο Ψαράκη Γιώργο, που σύμφωνα με την έρευνα, το πρωί της 4ης Φλεβάρη επιτηρούσε το εσωτερικό της Εθνικής Τράπεζας Ελληνικού, ελάχιστα λεπτά πριν οι συνεργοί του διαπράξουν τη ληστεία. Οι αστυνομικοί αναζητούν ένα ακόμα μέλος της σπείρας, γνωστό με το όνομα Χρήστος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή