Ολυμπιακό ωράριο φαρμακείων

Ολυμπιακό ωράριο φαρμακείων

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε ολυμπιακούς ρυθμούς λειτουργούν ήδη τα φαρμακεία του Λεκανοπεδίου. Από την περασμένη Δευτέρα αυξήθηκαν τα φαρμακεία που διανυκτερεύουν κατά τρία έως πέντε ανά περιοχή. Επιπλέον, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή, τα φαρμακεία θα λειτουργούν από τις 6 μ.μ. ώς τις 9.30 μ.μ., ενώ το Σάββατο θα είναι προαιρετικά ανοικτά τα φαρμακεία από τις 8 π.μ. έως τις 2.30 μ.μ. Επίσης νέες καρτέλες που θα ενημερώνουν τους κατοίκους και τους επισκέπτες για τα φαρμακεία που διανυκτερεύουν στην ελληνική και αγγλική γλώσσα θα είναι αναρτημένες στις βιτρίνες των φαρμακείων έως τις 4 Σεπτεμβρίου.

Εν τω μεταξύ, χωρίς προβλήματα θα γίνει η υγειονομική κάλυψη των Ολυμπιακών Αγώνων καθώς, οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ-Αττικής αποφάσισαν την αναστολή των κινητοποιήσεών τους, αποδεχόμενοι την πρόταση του υπουργού Υγείας κ. Νικήτα Κακλαμάνη για θεσμοθέτηση του επιδόματος ετοιμότητας των 40 ευρώ από 1η Σεπτεμβρίου 2004 και αύξησή του σε 50 ευρώ από 1η Ιανουαρίου 2005. Οπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους «οι εργαζόμενοι του EKAB αναλογιζόμενοι την ευθύνη που τους αναλογεί απέναντι στο κοινωνικό σύνολο και συνυπολογίζοντας την τεράστια ευθύνη της χώρας μας απέναντι στην παγκόσμια κοινότητα εν όψει της τέλεσης των Ολυμπιακών Αγώνων, αποφάσισαν την αναστολή των κινητοποιήσεων».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή