«Ούριος» ο καιρός για τη φυγή του τριημέρου

«Ούριος» ο καιρός για τη φυγή του τριημέρου

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αλλο ένα τριήμερο κατάλληλο για απόδραση από το κλεινόν άστυ βρίσκεται μπροστά μας. Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, από σήμερα ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα, φθάνοντας την Παρασκευή ώς και τους 25 βαθμούς Κελσίου.

Ειδικότερα, σήμερα και αύριο θα επικρατήσει ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές της χώρας και ο υδράργυρος θα σημειώσει άνοδο, ξεπερνώντας σε ορισμένες περιοχές τους 20 βαθμούς Κελσίου. H καλοκαιρία θα συνεχιστεί την Παρασκευή, ωστόσο μετά το μεσημέρι υπάρχει πιθανότητα τοπικών βροχών στην Ηπειρο, τη Μακεδονία και τη Θράκη. Οι άνεμοι πάντως δεν θα ξεπερνούν τα 4 μποφόρ, ενώ ο υδράργυρος θα φθάσει στους 25 βαθμούς.

Το Σαββατοκύριακο, ο καιρός προβλέπεται ζεστός με νότιους ανέμους που θα φθάσουν στα πελάγη τα 6 μποφόρ. Θα σημειωθούν επίσης τοπικές ομίχλες, ενώ δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν τοπικές βροχές μικρής διάρκειας στη βόρεια Ελλάδα.

Υπενθυμίζεται ότι την αντίστοιχη περίοδο το 2002 το κρύο ήταν τσουχτερό, το 2003 χιόνιζε στην Αθήνα, ενώ το 2001 ο υδράργυρος είχε σκαρφαλώσει στους 34 βαθμούς Κελσίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή