Σκότωσε την αδερφή της πεθεράς του

Σκότωσε την αδερφή της πεθεράς του

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε άγριο έγκλημα με θύμα μια 60χρονη γυναίκα και δράστη έναν 38χρονο οδήγησαν προσωπικές και οικογενειακές διαφορές. Το έγκλημα έγινε χθες, στις 5.20 π.μ. στο Χαϊδάρι. Δράστης είναι ο Βασίλης Γεωργακόπουλος, ο οποίος σε κατάσταση αμόκ εισέβαλε σε διαμέρισμα του 1ου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό Σπάρτης 73.

Ενδεικτικό της κατάστασης στην οποία βρισκόταν, είναι το γεγονός ότι, για να μπει στο διαμέρισμα, έσπασε την πόρτα. Στο σπίτι κατοικούσαν οι γονείς της συζύγου του, μαζί με την αδελφή της πεθεράς του. H τελευταία, η Μαρία Χατζηζαφειρίου, ήταν η μόνη που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή εκεί. O δράστης της επετέθη με ένα ξύλο που κράταγε και τη χτύπησε άγρια στο κεφάλι και στο στήθος, με αποτέλεσμα να τη σκοτώσει. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης βρισκόταν σε διάσταση με τη σύζυγό του και θεωρούσε υπεύθυνα τα πεθερικά του για την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί. Μάλιστα, είχε απειλήσει κατά το παρελθόν την πεθερά του. Εκτιμάται ότι μπήκε στο διαμέρισμα με σκοπό να βρει αυτή, αλλά τελικά τη δολοφονική μανία του την πλήρωσε η αδελφή της, που βρισκόταν εκεί χωρίς, ίσως, ο δράστης να γνωρίζει σε ποια από τις δύο γυναίκες επιτέθηκε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή