ΣΥΝΤΟΜΑ

2' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ – ΑΣΕΠ

Αιτήσεις διορισμού έως και την Πέμπτη

Από σήμερα έως και την Πέμπτη θα πρέπει να υποβάλουν τις αιτήσεις τους για μόνιμο διορισμό όσοι εκπαιδευτικοί των κλάδων ΠΕ01 (Θεολόγοι), ΠΕ02 (Φιλόλογοι), ΠΕ03 (Μαθηματικοί) και ΠΕ11 (Γυμναστές) περιλαμβάνονται στους πίνακες των διοριστέων από τον φετινό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ. Επίσης, από σήμερα έως και την Παρασκευή οφείλουν να παρουσιαστούν στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης οι 97 δάσκαλοι που διορίσθηκαν συμπληρωτικά σε θέσεις μονίμων την περασμένη Παρασκευή.

ΤΟΞΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ «ΔΙΑΝΑ»

Η E.E. ζητεί άμεση απομάκρυνση

Οι ευρωπαϊκές οδηγίες επιβάλλουν να ληφθούν άμεσα όλα τα αναγκαία μέτρα για την ασφαλή απομάκρυνση των 1.000 τόνων τοξικών αποβλήτων και τον καθαρισμό του χώρου της βιομηχανίας φυτοφαρμάκων «Διάνα» στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης. Αυτό απάντησε ο κοινοτικός επίτροπος Περιβάλλοντος κ. Σταύρος Δήμας σε σχετική ερώτηση του ευρωβουλευτή του Συνασπισμού κ. Δ. Παπαδημούλη. Οπως διευκρινίζεται, την ευθύνη φέρει σε πρώτο λόγο ο φορέας εκμετάλλευσης της μονάδας φυτοφαρμάκων και κατά δεύτερο λόγο η Πολιτεία.

ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΛ.ΑΣ.

«Εφυγε» ο Νίκων Αρκουδέας

Στις 4.30 μ.μ. σήμερα θα τελεστεί από το ναό Αγίων Θεοδώρων του A΄ Νεκροταφείου Αθηνών η κηδεία του πρώην Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Νίκωνος Αρκουδέα. O Νίκων Αρκουδέας εξέπνευσε την Κυριακή, σε ηλικία 77 ετών, στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», έπειτα από μάχη με την επάρατη νόσο. Είχε διατελέσει Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. από τις 23 Δεκεμβρίου του 1986 μέχρι τις 13 Απριλίου του 1988.

OI «ΛΗΣΤΕΣ ME TH ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΑ»

Η… επανεμφάνισή τους

Οι «ληστές με τη βαριοπούλα» επανεμφανίσθηκαν χθες και λήστεψαν το υποκατάστημα της Εμπορικής Τράπεζας στην οδό Αγίου Δημητρίου 100, στον Αγιο Δημήτριο. Κατά τη συνήθη πρακτική τους, οι δύο δράστες προσήλθαν στην τράπεζα μετά τη λήξη του ωραρίου συναλλαγών με το κοινό, λίγο πριν από τις 3 μ.μ. Εσπασαν την είσοδο με βαριοπούλα, ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους με την απειλή όπλων και άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό. Στη συνέχεια διέφυγαν με μοτοσυκλέτα.

ΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΣΑΒΒΑ ΞΗΡΟΥ

Συζήτηση στις 5 Οκτωβρίου

Στις 5 Οκτωβρίου θα συζητηθεί τελικώς ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου της Αθήνας η αίτηση αποφυλάκισης που έχει καταθέσει ο καταδικασθείς σε πολλάκις ισόβια για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «17 Νοέμβρη», Σάββας Ξηρός. Στην αίτηση ο Σάββας Ξηρός ζητεί την αποφυλάκισή του επικαλούμενος λόγους υγείας. Οπως έχει επανειλημμένως υποστηρίξει ο ίδιος αλλά και μέσω των συνηγόρων του, η κατάσταση της υγείας του επιδεινώνεται ραγδαία και δεν είναι δυνατόν τα προβλήματά του να αντιμετωπιστούν, καθώς βρίσκεται έγκλειστος στις φυλακές Κορυδαλλού.

ΧΑΣΙΣΟΦΥΤΕΙΑ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Οικογενειακή επιχείρηση

Δενδρύλλια ινδικής κάνναβης που έφταναν σε ύψος τα 3,5 μέτρα εντοπίστηκαν σε αγροτική έκταση στην περιοχή του Δημοτικού Διαμερίσματος Αριοχωρίου του Δήμου Αριου Μεσσηνίας… αριστοτεχνικά καμουφλαρισμένα. Οπως μάλιστα αποδείχθηκε, επρόκειτο για αυστηρά οικογενειακή επιχείρηση, καθώς από τις αρχές συνελήφθησαν ο 65χρονος ιδιοκτήτης της, η σύζυγός του 57 ετών και ο 37χρονος γιος τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή