Πέφτοντας στο κενό, μπροστά στις κάμερες

Πέφτοντας στο κενό, μπροστά στις κάμερες

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΑΤΡΑ. Ηθελε να δείξουν τα τηλεοπτικά κανάλια το «διάβημά» του, την απελπισία του και τα κατάφερε…

Ανέβηκε στα κάγκελα του έκτου ορόφου μιας πολυκατοικίας και περίμενε να φθάσουν οι κάμερες. Οταν ήλθαν επέτρεψε σε μία οπερατέρ να ανεβεί στην ταράτσα της πολυκατοικίας. Επειτα από λίγο, αμετάπειστος βούτηξε στο κενό. Ολες οι κάμερες «έγραψαν» από το πεζοδρόμιο το τραγικό τέλος του 39χρονου M. Π. από την Αλβανία πατέρα τριών παιδιών χθες, λίγο μετά τις 9 π.μ., στην οδό Βασιλειάδου στο κέντρο της Πάτρας.

Ο 39χρονος φαίνεται να είχε πάρει την απόφασή του. Εφυγε από το σπίτι του νωρίς το πρωί και πήγε στο διαμέρισμα, όπου έκανε διάφορες δουλειές. Γύρω στις 8 π.μ. ανέβηκε στα κάγκελα και ζήτησε να έλθουν τα κανάλια. Επί τόπου έσπευσαν αστυνομικοί και λίγη ώρα αργότερα έφθασαν πυροσβέστες και άνδρες της EMAK. Ολοι προσπαθούσαν να τον πείσουν να κατεβεί, αλλά μάταια. Κάτω από την πολυκατοικία φθάνει και η γυναίκα του, που λίγες ημέρες πριν είχε γεννήσει το τρίτο τους παιδί. Προσπαθεί εναγωνίως και αυτή να τον μεταπείσει, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Συγχρόνως οι πυροσβέστες επιχειρούν να ανοίξουν το φουσκωτό στρώμα, αλλά μόλις τους βλέπει ο τραγικός άνδρας απειλεί να πέσει, αν το απλώσουν. Οι πυροσβέστες σταματούν και την στιγμή που η γυναίκα του προσπαθεί και πάλι να τον πείσει να κατεβεί ο M. Π. πέφτει στο κενό μπροστά στη γυναίκα του και τα τρία τους παιδιά. Σοκαρισμένοι όλοι, δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που είδαν με τα ίδια τους τα μάτια. Οσο για τις αιτίες που τον οδήγησαν στη μοιραία πτώση, γίνεται λόγος για οικογενειακά προβλήματα, για κάποιες επώδυνες αποκαλύψεις που τον πλήγωσαν βαθιά. Κάτι τέτοιο, από το περιβάλλον του διαψεύσθηκε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή