Εκλεβε και πουλούσε ερωτικά βίντεο

Εκλεβε και πουλούσε ερωτικά βίντεο

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κοινωνούς προσωπικών ερωτικών περιπτύξεων τρίτων έκανε ενδιαφερόμενους, έναντι 15 – 20 ευρώ, ένας 44χρονος, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής. Οπως ανακοινώθηκε, ο συλληφθείς διατηρούσε κατάστημα επισκευής κινητών τηλεφώνων στην οδό Ιπποκράτους, στο κέντρο της Αθήνας. Τα τηλέφωνα που του εμπιστεύονταν προς επισκευή, τα περνούσε από εξονυχιστικό έλεγχο, ερευνώντας τα αρχεία και την ηλεκτρονική μνήμη τους και αντιγράφοντας από αυτά βίντεο και φωτογραφίες με ερωτικές περιπτύξεις των κατόχων τους. Είχε φροντίσει παράλληλα να ενημερώσει ενδιαφερόμενους ότι μπορούσε να τους προμηθεύει με ερωτικά βίντεο, έναντι αμοιβής. Από στόμα σε στόμα είχε δημιουργήσει μια πολυάριθμη πελατεία και φρόντιζε σε τακτά χρονικά διαστήματα να ανανεώνει το «υλικό» που τους έστελνε με νέα βίντεο. H φήμη του έφθασε κάποια στιγμή και στην αστυνομία. Την περασμένη Δευτέρα δύο αστυνομικοί εμφανίσθηκαν στο κατάστημά του ως ενδιαφερόμενοι. O δράστης συμφώνησε να τους χορηγήσει βίντεο με ερωτικές σκηνές και εισέπραξε 15 ευρώ. Λίγη ώρα αργότερα, στο κινητό τηλέφωνο των αστυνομικών έφθασαν συνολικά 183 βίντεο από ερωτικές συνευρέσεις διαφόρων. Ακολούθησε η σύλληψη του 44χρονου. Κατασχέθηκαν δύο σκληροί δίσκοι ηλεκτρονικών υπολογιστών, με χιλιάδες ερασιτεχνικά βίντεο αναλόγου περιεχομένου. Επιπλέον, περιείχαν σκαναρισμένα δελτία ταυτότητας, πιστωτικές κάρτες και άλλα έγγραφα, που του έδιναν οι πελάτες του.

Η έρευνα από την αστυνομία συνεχίζεται, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ο συλληφθείς διακινούσε τα ερωτικά βίντεο και σε ιστοσελίδες. Επιπλέον, εξετάζεται το ενδεχόμενο ανάμεσα στα «θύματα» του 44χρονου να είναι και αρκετοί επώνυμοι από τον χώρο του θεάματος και του αθλητισμού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή