H Ρουμάνα έβλεπε κρυφά τον δράστη

H Ρουμάνα έβλεπε κρυφά τον δράστη

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H Ρουμάνα μητέρα του κακοποιημένου πεντάχρονου αγοριού, ήταν αυτή που οδήγησε άθελά της τους αστυνομικούς στη σύλληψη του 39χρονου Παναγιώτη Καλαντζή, του δράστη της απίστευτης κτηνωδίας.

Ο 39χρονος συνελήφθη χθες το πρωί από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, σε ξενοδοχείο της Αλικαρνασσού και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Λασιθίου. Το 5χρονο αγοράκι από το Σάββατο είχε εισαχθεί στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, με τους γιατρούς να κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να σταματήσουν την εγκεφαλική αιμορραγία και να το κρατήσουν στη ζωή. Από κοντά και η Ρουμάνα μάνα, στην οποία το νοσοκομείο προκειμένου να απαλύνει τον πόνο της, παραχώρησε ένα δωμάτιο στο ξενώνα του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Η ηλικίας 31 ετών αλλοδαπή, όπως έγινε αντιληπτό, τα βράδια πήγαινε στο δωμάτιο του ξενώνα, αλλά λίγο μετά έφευγε άγνωστο για πού. Αυτό κίνησε την περιέργεια των ανδρών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, που το βράδυ της Τρίτης αποφάσισαν να την παρακολουθήσουν, για να φτάσουν τελικά στη σύλληψη του δράστη.

Η Ρουμάνα έφτασε στο ξενοδοχείο ανέβηκε στο δωμάτιο του δράστη χωρίς να σταματήσει στη ρεσεψιόν. Οι άνδρες της Ασφάλειας περίμεναν να ξημερώσει και συνέλαβαν τον δράστη. O 39χρονος Παναγιώτης Καλαντζής, που θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, εμφανίστηκε μετανοιωμένος στον καθηγητή ιατροδικαστική Γ. Στειακάκη, τον οποίο συνάντησε χθες στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, παρουσία της 31χρονης Ρουμάνας. Και οι δύο υποστήριξαν ότι σε νεαρή ηλικία είχαν έρθει αντιμέτωποι με ενδοοικογενειακή βία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή