ΣΥΝΤΟΜΑ

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΙΑΒΑΤΩΝ

Παράρτημα ΚΕΘΕΑ για κρατούμενους τοξικομανείς

Παράρτημα του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) πρόκειται να λειτουργήσει στις φυλακές Διαβατών Θεσσαλονίκης για τις ανάγκες των κρατούμενων τοξικομανών. Ηδη το ΚΕΘΕΑ βρίσκεται σε επαφή με πολλούς από τους κρατούμενους τοξικομανείς και τους παρέχει στήριξη, γίνονται όμως προσπάθειες σε συνεργασία με το υπουργείο Δικαιοσύνης για την εξεύρεση χώρου μέσα στις φυλακές για να λειτουργήσει τμήμα του Κέντρου και εντός του σωφρονιστικού ιδρύματος. Τα παραπάνω έγιναν γνωστά με αφορμή την επίσκεψη χθες του προέδρου του ΣΥΝ κ. Νίκου Κωνσταντόπουλου στο κέντρο εφήβων του ΚΕΘΕΑ. O κ. Κωνσταντόπουλος επισκέφθηκε επίσης το κέντρο χορήγησης μεθαδόνης του OKANA στη λεωφόρο Στρατού.

ΕΡΓΑ AYPIO ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

Αντικατάσταση στηθαίων

Μετά την προχθεσινή… αποδοκιμασία, το ΥΠΕΧΩΔΕ συμμορφώθηκε και προγραμμάτισε για αύριο Κυριακή (από 07.00 έως αργά το απόγευμα και ανάλογα με τον κυκλοφοριακό φόρτο) τις εργασίες αντικατάστασης κατεστραμμένων μεταλλικών στηθαίων στη λεωφόρο Κηφισίας. Οι εργασίες θα εκτελούνται και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στο ύψος των κτιρίων επί των αριθμών 154 – 164 (Μαρούσι), στο ύψος του κόμβου του OTE και κάτω από τη γέφυρα Παραδείσου στο Μαρούσι.

ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΓΑΛΛΙΚΩΝ

Αιτήσεις από Δευτέρα έως Τετάρτη

Από τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου έως την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου πρέπει οι καθηγητές Γαλλικών (κλάδος ΠΕ05) που περιλαμβάνονται στους πίνακες διοριστέων του ΑΣΕΠ 2005 να υποβάλουν αιτήσεις και δικαιολογητικά για μόνιμο διορισμό. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας οι αιτήσεις υποβάλλονται σε μία (οποιαδήποτε) μόνο Διεύθυνση ή Γραφείο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

ΕΠΙΘΕΣΗ KATA ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Τον χτύπησαν με σιδηρογροθιά

Επίθεση από αγνώστους δέχτηκε χθες λίγο μετά τα μεσάνυχτα ο δήμαρχος Τυλισσού κ. Σταύρος Χαλκιαδάκης, ενώ επέστρεφε σπίτι του στην οδό Θερίσου στο κέντρο της πόλης. Σύμφωνα με όσα δήλωσε στους αστυνομικούς, δύο άτομα που φορούσαν καπέλα και γυαλιά ηλίου τον ακινητοποίησαν με την απειλή όπλου και στη συνέχεια τον γρονθοκόπησαν με σιδηρογροθιά στο κεφάλι και το σώμα. O κ. Χαλκιαδάκης μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή