Δρομοκαΐτειο: Εκρηκτικό κλίμα

Δρομοκαΐτειο: Εκρηκτικό κλίμα

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εντονη διαμάχη μεταξύ των εργαζομένων και της διοίκησης του Δρομοκαΐτειου, έχει ξεσπάσει με αφορμή τη σούπα με ποντίκια που προσφέρθηκε την περασμένη Κυριακή στους ασθενείς του νοσοκομείου. Από τη μία ο διοικητής του νοσοκομείου κ. Ορέστης Σχινάς, κάνει λόγο για προβοκάτσια ενώ ο υπουργός Υγείας κ. Νικήτας Κακλαμάνης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ 100,3, δήλωσε ότι κάποιοι θίγονται από την προ τετραμήνου αλλαγή της διοίκησης.

Από την άλλη οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν τη διοίκηση για ολιγωρία στο θέμα της μυοκτονίας αλλά και σωρεία οικονομικών ατασθαλιών εκ μέρους της διοίκησης, κάνοντας λόγο για απευθείας αναθέσεις έργων σε «πολιτικούς συγγενείς». Μάλιστα, σε χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στο Δρομοκαΐτειο κ. Μιχάλης Γιαννακός, παρουσίασε έγγραφα για να τεκμηριώσει τις καταγγελίες περί κακοδιαχείρισης. Ενδεικτική είναι η περίπτωση απευθείας ανάθεσης έργου σε εταιρεία φύλαξης. H εταιρεία, σύμφωνα με τον ίδιο, διέθεσε πέντε υπαλλήλους της για ένα απόγευμα που διήρκεσε η εκδήλωση του Δρομοκαΐτειου και έλαβε το ποσό των 10.000 ευρώ….

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή