ΣΥΝΤΟΜΑ

2' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ

Αρνητική εισήγηση για την περίπτωσή του

Την απόρριψη της αίτησης του μητροπολίτη πρώην Αττικής κ. Παντελεήμονα, με την οποία ζητεί να ακυρωθεί η απόφαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος που τον θέτει εκτός θρόνου, μετά τις καταγγελίες για σκάνδαλα ηθικής και οικονομικής φύσεως, προτείνει ο σύμβουλος Επικρατείας κ. Σ. Χαραλάμπους. Στην προσφυγή του ο πρώην μητροπολίτης υποστηρίζει ότι για τη λήψη της απόφασης της συνόδου, τα μέλη της έλαβαν υπόψη τους παράνομες κασέτες, οι οποίες είχαν κριθεί κατά το παρελθόν ότι αποτελούν παράνομο υλικό που δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην πειθαρχική διαδικασία.

ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ

Τραυματίστηκαν δύο επιβάτες

Τύχη-βουνό είχαν επιβάτες δύο λεωφορείων τα οποία συγκρούσθηκαν χθες το απόγευμα, στη συμβολή των οδών Εθνάρχου Μακαρίου και Φαληρέως στο Φάληρο, όταν ο οδηγός του προπορευόμενου λεωφορείου προσπάθησε να αποφύγει ένα ταξί. Από τη σύγκρουση τραυματίσθηκαν ελαφρά δύο επιβάτες που επέβαιναν στο δεύτερο λεωφορείο, οι οποίοι διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο του EKAB στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών. H σύγκρουση έγινε όταν ο οδηγός του πρώτου λεωφορείου φρενάρισε απότομα καθώς το ταξί που βρισκόταν μπροστά σταμάτησε για να πάρει πελάτη… Ωστόσο, δεν πρόλαβε να φρενάρει εξίσου γρήγορα και ο οδηγός του δεύτερου λεωφορείου, το οποίο ήρθε και «χτύπησε» το προπορευόμενο. Από τη σύγκρουση έσπασαν τζάμια και στα δύο λεωφορεία.

ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ

Οι δράστες διέφυγαν με μοτό

Το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στη συμβολή των οδών Γρηγορίου Αυξεντίου και Ούλοφ Πάλμε, στου Ζωγράφου, έγινε στόχος ληστών χθες, λίγο πριν από τη 1 μ.μ. Δύο άγνωστοι, οι οποίοι φορούσαν ο ένας καπέλο τύπου τζόκεϊ και ο άλλος κουκούλα, ακινητοποίησαν με την απειλή πιστολιού πελάτες και υπαλλήλους και άδειασαν δύο ταμεία. Στη συνέχεια κατάφεραν να διαφύγουν με μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού.

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗ ΣΑΜΟ

Εφθασαν με ξύλινη βάρκα

Στην περιοχή Κρουντερί Σάμου εντοπίσθηκαν χθες το πρωί 26 λαθρομετανάστες από άνδρες του Λιμεναρχείου Σάμου. Οι αλλοδαποί, κατά δήλωσή τους, ταξίδεψαν από τα μικρασιατικά παράλια με ξύλινη βάρκα, η οποία βυθίσθηκε κατά την αποβίβασή τους στο νησί. Είναι όλοι καλά στην υγεία τους και μεταφέρθηκαν στο κέντρο υποδοχής λαθρομεταναστών στο Βαθύ Σάμου.

ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΖΑΜΙ Ι.Χ. ΑΛΛΑ…

Τραυματίστηκαν οι τσαντάκηδες

Πήγαν για «μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι». Πρόκειται για δυο νεαρούς ληστές, οι οποίοι χθες το απόγευμα προσπάθησαν να κλέψουν την τσάντα μιας οδηγού, η οποία βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό της επί της οδού Πειραιώς 22, στα Καμίνια. Πλησίασαν το I.X. αυτοκίνητο με τη μηχανή όπου επέβαιναν, έσπασαν το τζάμι, πήραν την τσάντα και την ώρα που προσπάθησαν να διαφύγουν, το I.X. αυτοκίνητο έπεσε πάνω στη μηχανή τους με αποτέλεσμα να τραυματισθούν και να οδηγηθούν στο νοσοκομείο της Νίκαιας, όπου νοσηλεύονται φρουρούμενοι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή