«Μακρυχέρηδες» νοσοκομείων

«Μακρυχέρηδες» νοσοκομείων

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Ούτε τον πόνο των ασθενών ούτε την αγωνία των συγγενών τους υπολογίζουν αδίστακτα άτομα που καραδοκούν στους χώρους των νοσοκομείων (και) της Θεσσαλονίκης για να αρπάξουν μια τσάντα ή ένα πορτοφόλι.

Τελευταίο κρούσμα η προχθεσινή απόπειρα κλοπής με δράστη έναν 36χρονο, ο οποίος μπήκε σε θάλαμο νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης κι αφαίρεσε την τσάντα 50χρονης γυναίκας που είχε πάει να επισκεφθεί ασθενή συγγενή της. Ο ίδιος αποπειράθηκε να κλέψει και την τσάντα ασθενούς, αλλά έγινε αντιληπτός από επισκέπτες οι οποίοι τον παρέδωσαν στους αστυνομικούς.

«Περιορισμένα μεν, εξαιρετικά ενδιαφέροντα δε ως προς την πρωτοτυπία κι εφευρετικότητά τους» χαρακτηρίζει η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης τα περιστατικά κλοπών σε νοσοκομεία και συνιστά σε ασθενείς και συνοδούς να μην παίρνουν μαζί τους πολύτιμα αντικείμενα ή τιμαλφή. Επίσης να μην αφήνουν εκτεθειμένα σε καθίσματα, τραπεζάκια και διαδρόμους των νοσοκομείων τσάντες και πορτοφόλια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή