ΚΕΠ στον σταθμό Νέου Φαλήρου

ΚΕΠ στον σταθμό Νέου Φαλήρου

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά τη λειτουργία του πρώτου Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών σε σταθμό του μετρό (στο Χαλάνδρι) άλλο ένα Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών λειτουργεί από τις 2 Μαΐου, σε σταθμό των ΗΣΑΠ. Το νέο ΚΕΠ θα εγκαινιάσουν στο Νέο Φάληρο, στις 15 του μηνός, ο υφυπουργός Εσωτερικών και Δημόσιας Διοίκησης κ. Απ. Ανδρεουλάκος και ο δήμαρχος Πειραιά κ. Χρ. Αγραπίδης.

Στον Δήμο Πειραιά λειτουργεί νέο ΚΕΠ και στα Καμίνια, ενώ το Κέντρο Εξυπηρέτησης στον σταθμό Ν. Φαλήρου εκτιμάται ότι θα εξυπηρετεί χιλιάδες πολίτες που επιλέγουν να μετακινηθούν με τον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο. Οι ώρες λειτουργίας είναι από τις 8 π.μ. έως τις 8 μ.μ. Σε σχετικές δηλώσεις του ο κ. Αγραπίδης επισήμανε ότι «με τα δύο νέα ΚΕΠ βελτιώνεται σημαντικά η εξυπηρέτηση των πολιτών καθώς οι δημότες θα διεκπεραιώνουν τις υποθέσεις τους χωρίς να μετακινηθούν σε διάφορες υπηρεσίες στο κέντρο της πόλης».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή