ΣΥΝΤΟΜΑ

2' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΑΡΧΙΦΥΛΑΚΑΣ

Για κατοχή ναρκωτικών, παράνομη οπλοφορία

Κατοχή ναρκωτικών, παράνομη οπλοφορία και κατοχή διαβατηρίου αλλοδαπής που εκτίει ποινή κάθειρξης είναι οι κατηγορίες για τις οποίες θα απολογηθεί στον ανακριτή ο αρχιφύλακας που υπηρετεί στο Τμήμα Μεταγωγών Θεσσαλονίκης. Ο 47χρονος Σ.Δ. συνελήφθη χθες έπειτα από σχετικές καταγγελίες. Σε έρευνα που διενήργησαν στο σπίτι του άνδρες της Υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος, βρέθηκαν ναρκωτικά χάπια, ένα πιστόλι κρότου, 20 φυσίγγια και το διαβατήριο μιας αλλοδαπής, η οποία εκτίει ποινή κάθειρξης. Ο εισαγγελέας άσκησε εναντίον του ποινική δίωξη και τον παρέπεμψε στον ανακριτή.

ΟΙΕΛΕ ΓΙΑ «ΑΡΙΣΤΑ» ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΑ

Να διερευνηθούν οι καταγγελίες

Την ταχεία διερεύνηση των καταγγελιών και την αυστηρή τιμωρία των υπευθύνων ζητεί η Πανελλήνια Ενωση Επαγγελματικής Εκπαίδευσης σχετικά με το θέμα που κατήγγειλε η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών (ΟΙΕΛΕ), ότι σε ορισμένα ιδιωτικά Τεχνικά Επαγγελματικά Εκπαιδευτήρια (ΤΕΕ) υπάρχει «βιομηχανία» έκδοσης άριστων απολυτηρίων έναντι αμοιβής. Η Ενωση, όμως, εκτιμά ότι τα πραγματικά περιστατικά σε ορισμένες περιπτώσεις διογκώθηκαν και ζητεί τη δίωξη των υπευθύνων της τυχόν συκοφαντικής εκστρατείας.

ΦΕΤΑ ΜΕ ΓΑΛΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ

Δεσμεύτηκαν 10.558 κιλά

Μεγάλη ποσότητα τυριού που πωλούνταν ως φέτα χωρίς να τηρούνται οι αναγκαίες προδιαγραφές παρασκευής του συγκεκριμένου τύπου, κατέσχεσε κλιμάκιο του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) από την επιχείρηση Καλογεράκη Αφοί ΑΒΕΕ στην Κρήτη. Συγκεκριμένα, δεσμεύτηκαν 10.558 κιλά φέτας ΠΟΠ εφόσον απαγορεύεται η παρασκευή του συγκεκριμένου τυριού στην Κρήτη αλλά και 21.600 κιλά λευκό τυρί από τη Βουλγαρία, διότι δεν υπήρχαν τιμολόγια πώλησης ως λευκό τυρί κατά συνέπεια θεωρείται πιθανή η προώθησή του στην αγορά ως «φέτα». Επίσης, κατασχέθηκαν 3.291 κιλά εδέσματα, διότι δεν υπήρχε άδεια παραγωγής για ανάλογου τύπου προϊόντα και 450 κιλά ληγμένη σκόνη γάλακτος.

ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΜΟΛΟΤΟΦ

Εναντίον λεωφορείου των ΜΑΤ

Ενταση προκλήθηκε χθες, λίγο μετά τις 2 μ.μ. στην Πολυτεχνειούπολη του Ζωγράφου, όταν άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου που εξήλθαν από τις πανεπιστημιακές εγκαταστάσεις επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ εναντίον λεωφορείου των MAT, τη στιγμή που εξερχόταν από τις εγκαταστάσεις της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης στην οδό Πίνδου. Από την επίθεση δεν προκλήθηκαν ζημιές στο όχημα. Οι νεαροί έκαψαν με μολότοφ και δύο ΚΑΦΑΟ από κάμερες στις διασταυρώσεις της Κατεχάκη με τις οδούς Πίνδου και Κοκκινοπούλου. Στη συνέχεια επέστρεψαν στο χώρο της Πανεπιστημιούπολης και έτσι δεν συνελήφθη κανείς.

ΣΥΛΛΗΨΗ 54ΧΡΟΝΟΥ

Βίαζε την κόρη του

Φρικιαστική ιστορία αποκαλύφθηκε στον Αμάρυνθο Ευβοίας, όπου συνελήφθη 54χρονος οικοδόμος, πατέρας πέντε παιδών, διότι τα τελευταία 5 χρόνια βίαζε την 14χρονη κόρη του. H υπόθεση ήρθε στο φως έπειτα από ανώνυμη τηλεφωνική καταγγελία, που έκανε στην αστυνομία η 16χρονη αδελφή του θύματος. O 54χρονος ομολόγησε τις πράξεις του στους αστυνομικούς και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή