Με πίνακες στο χέρι συνελήφθη διαρρήκτης

Με πίνακες στο χέρι συνελήφθη διαρρήκτης

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Αδοξο» τέλος είχε η απόπειρα ενός 61χρονου να διαρρήξει τα ξημερώματα της Πέμπτης, με τη βοήθεια 28χρονου συνεργού του, πολυτελή κατοικία στην Κηφισιά και να αφαιρέσει από το εσωτερικό 5 πίνακες ζωγραφικής και διακοσμητικά αντικείμενα αξίας. Κατά την έξοδό του από την έπαυλη στην οδό Καρπάθου και προσπαθώντας να μεταφέρει τα κλοπιμαία στο αυτοκίνητό του έγινε αντιληπτός από τους αστυνομικούς του τμήματος Κηφισιάς που περιπολούσαν στην περιοχή και συνελήφθη πριν προλάβει να αντιδράσει. Ο 28χρονος συνεργός το έβαλε στα πόδια και κατάφερε να διαφύγει προσωρινά. Συνελήφθη το επόμενο πρωί στην περιοχή της Νέας Σμύρνης.

Οπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, οι δύο διαρρήκτες εισήλθαν στο σπίτι από μπαλκονόπορτα την ώρα μάλιστα που η ιδιοκτήτρια κοιμόταν, δίχως ωστόσο να αντιληφθεί το παραμικρό. Στην κατοχή των δραστών βρέθηκαν 5 πίνακες ζωγραφικής, ένα διακοσμητικό ρολόι, ένα διακοσμητικό σπαθί, θρησκευτικά βιβλία, τέσσερις γυναικείες τσάντες και το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ. Στο αυτοκίνητο των δραστών βρέθηκαν ακόμα πέντε θρησκευτικές εικόνες, βάζα και θρησκευτικά βιβλία που πιθανολογείται ότι είχαν προέλθει από προηγούμενες κλοπές καθώς επίσης και μικροποσότητα ηρωίνης. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, ενώ όπως προέκυψε σε βάρος του 28χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του 17ου Τακτικού Ανακριτή για κλοπές και άλλα αδικήματα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή