Η Τζένιφερ Λόπεζ μάς γύρισε την πλάτη

Η Τζένιφερ Λόπεζ μάς γύρισε την πλάτη

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ηταν μία από τις πολυαναμενόμενες συναυλίες του καλοκαιριού. Η Τζένιφερ Λόπεζ θα ερχόταν για πρώτη φορά στην Ελλάδα και θα πραγματοποιούσε ένα «εντυπωσιακό σόου» για τους Ελληνες θαυμαστές της, όπως υποσχόταν η πρωτοεμφανιζόμενη στα μουσικά πράγματα διοργανώτρια εταιρεία Μax Real Εvents.

Η διάσημη Πορτορικάνα τραγουδίστρια και ηθοποιός όμως, άλλαξε γνώμη, αφού ήδη είχε μεταφέρει την ημερομηνία διεξαγωγής της συναυλίας, και αποφάσισε να μην επισκεφθεί την Αθήνα. Και δεν είναι προσωπικό το θέμα, αφού ακυρώνει όλες τις άμεσα προγραμματισμένες συναυλίες της, όπως αυτή στο Ντουμπάι.

Είτε έχουμε να κάνουμε με καπρίτσια κακομαθημένων σταρ είτε με ερασιτεχνικούς χειρισμούς, η συναυλία στο Στάδιο Καραϊσκάκη δεν θα πραγματοποιηθεί, και η εταιρεία Max Real Events, δεσμεύεται να ανακοινώσει πολύ σύντομα τον τρόπο και τα σημεία απ’ όπου θα επιστραφούν τα χρήματα στα περίπου 24 χιλιάδες άτομα -σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρείας- που είχαν ήδη αγοράσει εισιτήριο. Η Λόπεζ μπορεί να μην έρχεται, λοιπόν, η λάτιν κοινότητα όμως θα εκπροσωπηθεί, εκτός απροόπτου, από τον Ρίκι Μάρτιν…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή