Στο «παιχνίδι» των προσφορών ξενοδόχοι – ακτοπλόοι

Στο «παιχνίδι» των προσφορών ξενοδόχοι – ακτοπλόοι

2' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H «K» το προηγούμενο Σαββατοκύριακο βρέθηκε στη τουριστική έκθεση «Τουριστικό Πανόραμα» καταγράφοντας προσφορές και εκπτώσεις Ακτοπλοϊκών Εταιρειών, Ενωσεων Ξενοδόχων και Ξενοδοχειακών Μονάδων. Σήμερα παρουσιάζουμε, ενδεικτικά, ορισμένες προτάσεις αναδεικνύοντας τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται, ιδιαίτερα, τους καλοκαιρινούς μήνες και τις οποίες αν εκμεταλλευθεί κανείς μπορεί να γλιτώσει αρκετά χρήματα κατά τη διάρκεια των διακοπών του προσαρμόζοντας σχετικά τις ανάγκες του.

Φθηνότερα εισιτήρια

Η Hellenic Seaways, για όσους ταξιδεύουν πολύ, έχει εφαρμόσει ένα πρόγραμμα εισιτηρίου πολλαπλών διαδρομών σύμφωνα με το οποίο οι επιβάτες απολαμβάνουν εκπτώσεις από 10% έως 20% αν προμηθευτούν από 20 έως 40 εισιτήρια αντίστοιχα.

Η Aegean Speed Lines προσφέρει για τα δρομολόγια από Πειραιά προς Σέριφο, Σίφνο, Μήλο και Φολέγανδρο 20% έκπτωση στα εισιτήρια των επιβατών μετ’ επιστροφής μέχρι τις 31 Μαΐου.

Η Minoan Lines και η ANEK πέραν των προσφορών στα δρομολόγια σε ελληνικούς προορισμούς έχουν διαμορφώσει και ελκυστικά πακέτα στις γραμμές προς Ιταλία. Ετσι, παρέχονται προσφορές για νέους κάτω των 26 ετών σε ποσοστό 20%, για επιβάτες άνω των 60 ετών σε ποσοστό 10%, για εισιτήρια μετ’ επιστροφής σε ποσοστό 30% και για οικογένειες σε ποσοστό 10%.

Φθηνότερα ξενοδοχεία

Ο Σύλλογος Ξενοδόχων στο Ρέθυμνο έχει συνάψει συνεργασία με ξενοδοχεία του νομού και την ANEK LINES. Στο πλαίσιο της συνεργασίας όσοι επιλέξουν τη διαμονή τους μέσα από μία λίστα ξενοδοχείων του Συλλόγου (www. rethymnon. gr) και προσκομίσουν επικυρωμένη την κράτηση στην ANEK LINES έχουν την δυνατότητα έκπτωσης σε ποσοστό 20% επί της τιμής των εισιτηρίων τόσο για τους ίδιους όσο και για τα οχήματά τους. Στη Λέσβο μία ομάδα 8 ξενοδοχείων προσέφερε κατά τη διάρκεια της έκθεσης εκπτώσεις έως και 30% στις τιμές πόρτας μία πρωτοβουλία η οποία αναμένεται να επαναληφθεί το επόμενο διάστημα για περιόδους μη αιχμής της σεζόν.

Επιπλέον παροχές

Γνωστή ξενοδοχειακή αλυσίδα που δραστηριοποιείται στη Ρόδο και στην Κρήτη προσέφερε σε μεμονωμένους Ελληνες πελάτες με 30 ευρώ επιπλέον να ενταχθούν στο πρόγραμμα All Inclusive και μίνιμουμ 6 διανυκτερεύσεις. Αυτό σημαίνει ότι θα είχαν τη δυνατότητα όσοι εντάσσονταν να έχουν αμερικάνικου τύπου μπουφέ πρωινό, καθημερινό μεσημεριανό και βραδινό μπουφέ μαζί με τα ποτά, 2 θεματικές βραδιές με τα ποτά δωρεάν ξαπλώστρες, απεριόριστη κατανάλωση καφέ και ποτών σε συγκεκριμένες ώρες της ημέρας.

Επίσης, προσέφερε έκπτωση έως 10% στη συνολική τιμή σε όσους προκαταβάλλουν το 50% του συνολικού κόστους κράτησης έως τις 30 Μαΐου. Για συνολικό ποσό διαμονής έως και 300 ευρώ προσφέρεται δυνατότητα αποπληρωμής σε 3 μηνιαίες άτοκες δόσεις, για ποσό έως 500 ευρώ σε 6 δόσεις και για ποσό έως 1.000 ευρώ σε 9 δόσεις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή