Αιματηρή συμπλοκή ανηλίκων έξω από σχολείο

Αιματηρή συμπλοκή ανηλίκων έξω από σχολείο

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τέσσερις ανήλικοι, ηλικίας 16 -17 ετών, είναι οι πρωταγωνιστές της αιματηρής συμπλοκής που σημειώθηκε χθες, λίγο μετά τη 1 μ.μ. έξω από σχολείο των Πετραλώνων, προκαλώντας εκ νέου ανησυχία για τον πολλαπλασιασμό των κρουσμάτων βίας μεταξύ μαθητών.

Το χθεσινό περιστατικό σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Αιολίδος και Πανδώρου, έξω από το 62ο Γυμνάσιο Πετραλώνων. Εκεί, δύο 16χρονοι αλλοδαποί, πιθανότατα Αλβανοί, επιτέθηκαν και τραυμάτισαν με αιχμηρό αντικείμενο, μαχαίρι ή κατσαβίδι, δύο μαθητές Λυκείου.

Η αιτία της συμπλοκής δεν έγινε γνωστή, ωστόσο οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο αποδίδουν το συμβάν σε προσωπικές διαφορές μεταξύ των ανηλίκων. Οι δύο τραυματίες διακομίσθηκαν στην Πολυκλινική Αθηνών προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Οπως έγινε γνωστό, έφεραν ελαφρά τραύματα στην κοιλιά και είναι εκτός κινδύνου. Οι δύο τραυματίες, όπως και οι δύο αλλοδαποί δράστες, δεν ήταν μαθητές του συγκεκριμένου σχολείου, αλλά φοιτούν σε σχολεία των γύρω περιοχών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή