Με πέντε κακουργήματα βαρύνεται ο απαγωγέας

Με πέντε κακουργήματα βαρύνεται ο απαγωγέας

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Υπό όρους ο 52χρονος κατάδικος Κώστας Αραμπατζής θα αποφυλακιζόταν από τις φυλακές Κασσαβέτειας, ίσως τον ερχόμενο Οκτώβριο. Τώρα όμως βρίσκεται αντιμέτωπος με πέντε νέα κακουργήματα και τρία πλημμελήματα για την «τρελή» υπόθεση απαγωγής και ομηρίας δύο ατόμων στη Γερμανική Σχολή Θεσσαλονίκης, στην οποία εισέβαλε το πρωί της περασμένης Τρίτης «οπλισμένος» με μια βαλίτσα γεμάτη εκρηκτικά.

Ο εισαγγελέας στον οποίο οδηγήθηκε χθες το πρωί, αφού μελέτησε το φάκελο της δικογραφίας, άσκησε σε βάρος τού Αραμπατζή ποινική δίωξη για αρπαγή κατά συρροή, απόπειρα εκβίασης, προμήθεια, κατοχή και κατασκευή εκρηκτικών υλών (κακουργήματα) καθώς και για παράνομη οπλοφορία και οπλοκατοχή, απειλή και εισαγωγή όπλων και αντικειμένων από το εξωτερικό (πλημμελήματα).

Οι αστυνομικοί έχουν διαπιστώσει ότι προμηθεύτηκε τον οπλισμό κατά τη διάρκεια των ολιγοήμερων αδειών που έπαιρνε από τις φυλακές, αλλά ο ίδιος έχει αρνηθεί να αποκαλύψει τους προμηθευτές του. Ανακρινόμενος είχε πει ότι στη διαδρομή για τη φυλακή όπου παραδόθηκε, ξεφορτώθηκε τον οπλισμό, αλλά ύστερα από πιέσεις κατονόμασε το άτομο στη Λάρισα που παρέδωσε την τσάντα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή