Πολυδύναμο Ιατρικό Κέντρο στους Λειψούς

Πολυδύναμο Ιατρικό Κέντρο στους Λειψούς

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το πολυδύναμο Ιατρικό Κέντρο στους Λειψούς, που θα καλύψει ένα μεγάλο κενό στην παροχή φροντίδας υγείας στο νησί, θεμελίωσε ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Ο υπουργός δεσμεύθηκε ότι το κέντρο θα στελεχωθεί επαρκώς με προσωπικό και θα εξοπλιστεί με νέες τεχνολογίες, ώστε να διασυνδέεται με νοσοκομεία της ευρύτερης περιοχής και «να δώσει τέλος στο μεγάλο κενό που έχει το νησί όσον αφορά τις ιατρικές υπηρεσίες». Οπως είπε ο υπουργός, το κενό αυτό το κάλυψαν επιτυχώς τα τελευταία χρόνια οι εθελοντικές ιατρικές ομάδες όπως είναι η «Ομάδα Αιγαίου», η οποία βρέθηκε στους Λειψούς στο πλαίσιο του φετινού 12ου Διάπλου, κατά τη διάρκεια του οποίου εθελοντές γιατροί παρέχουν δωρεάν ιατρική φροντίδα στους κατοίκους των ακριτικών νησιών.

Ο κ. Αβραμόπουλος επισκέφθηκε τον σταθμό της Ομάδας Αιγαίου και συνεχάρη τα μέλη της ομάδας για το σπουδαίο έργο που επιτελούν. Στη συνέχεια, ο υπουργός μετέβη στην Πάτμο όπου συναντήθηκε με τους τοπικούς φορείς και συζήτησαν τα τρέχοντα ζητήματα του νησιού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή